Είκοσι παιδιά που είναι ολόιδια με τους διάσημους γονείς τους (vid)

Θα τα αναγνωρίζατε ακόμα κι αν δεν ξέρατε ποια είναι.

Είκοσι παιδιά που είναι ολόιδια με τους διάσημους γονείς τους (vid)

Όλοι έχουμε κάποιο κοινό χαρακτηριστικό με τους γονείς μας. Υπάρχουν όμως ορισμένες περιπτώσεις που η ομοιότητα παιδιών και γονιών είναι ασύλληπτη.

Εκφράσεις προσώπου, βλέμμα, μαλλιά, είναι τόσο ίδια που ξεπερνούν την απλή ομοιότητα γονιού με το παιδί του.Μερικές τέτοιες περιπτώσεις θα δείτε και στο βίντεο που ανέβασε στο YouTube το The Talko.

Η μεγαλύτερη κόρη της Beyonce και της Jay-Z, η Blue Ivy Carter, μοιάζει εντυπωσιακά με τον πατέρα της όπως και ο γιος του John Legend, Miles Stephens.
Αντίθετα, η Violet Affleck και η Harper Beckham έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τις μαμάδες τους, Jennifer Garner και Victoria Beckham, αντίστοιχα.

Στην οικογένεια Kardashian-Jenner, τα παιδιά καθώς μεγαλώνουν είναι πανομοιότυπα με τις μητέρες τους: Η Stormi Webster μοιάζει με την Kylie Jenner και η Chicago West με την Kim Kardashian. Όσο για την North και τον Saint όλοι πιστεύουν ότι μοιάζουν με τον μπαμπά τους, Kanye West.

Άλλο ένα διάσημο παιδί που μοιάζει στη μαμά του είναι η Suri Cruise. Δύσκολα θα καταλάβαινε κανείς ότι είναι κόρη του Tom Cruise, όμως βλέποντας την Katie Holmes, καταλαβαίνεις ότι είναι παιδί της.

Η Shiloh Jolie-Pitt έχει τα χείλη της Angelina Jolie ( και αυτό είναι σήμα κατατεθέν για το ποια είναι η μαμά της ), ενώ η Riley Curry έχει τα μάτια του μπαμπά της, Stephen Curry.

Θέλετε να μάθετε ποια άλλα παιδιά μοιάζουν καταπληκτικά στους γονείς τους; Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved