Μαριέττα Χρουσαλά: Μας δείχνει πώς περνάει στο σπίτι με τα παιδιά

Το lockdown συνεχίζεται και πολλοί είναι εκείνοι που αξιοποιούν δημιουργικά το χρόνο τους.

Μαριέττα Χρουσαλά: Μας δείχνει πώς περνάει στο σπίτι με τα παιδιά

Οδεύουμε στο τέλος της δεύτερης εβδομάδας παραμονής στο σπίτι ευελπιστώντας ότι σύντομα θα δούμε φως στο τούνελ.Μέχρι τότε, κάνουμε ότι μπορούμε για να περάσει - και - αυτό το lockdown όσο το δυνατόν καλύτερα ( λέμε τώρα).

Όπως κι εμείς έτσι και οι Έλληνες celebrities προσπαθούν να γεμίσουν τις ώρες τους στο σπίτι, μαγειρεύοντας, βλέποντας ταινίες και σειρές, κάνοντας γυμναστική, παίζοντας με τα παιδιά τους. Κυρίως αυτό. Φέτος το πρόγραμμα της καραντίνας είχε και στολισμό και μάλιστα νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά σε μια προσπάθεια να αλλάξει η ψυχολογία αλλά κυρίως για να δώσουν χαρά στις οικογένειές τους.

Πολλές λοιπόν οι αναρτήσεις των γνωστών Ελληνίδων μαμάδων που μας έδειξαν - και μας δείχνουν - πώς περνούν στο δεύτερο lockdown.

Mεταξύ αυτών που μας έδωσε μια ...γεύση από τη δική της καραντίνα είναι και η Μαριέττα Χρουσαλά. Η όμορφη μαμά, ανέβασε σε Insta Story μια φωτογραφία δείχνοντας τι παίζει με τα παιδιά της για να διασκεδάσουν όταν τελειώνουν τα διαδικτυακά τους μαθήματα.

marieta xrousala

Όπως βλέπετε το γνωστό επιτραπέζιο UNO, έχει …την τιμητική του και η μαμά Μαριέττα ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση με το «χαρτί» που έχει.

Η γνωστή μαμά αποφεύγει να δημοσιοποιεί φωτογραφίες με τα τρία της παιδιά, τη Μάργκω, τον Σπύρο και τον μικρό Κωνσταντίνο. Ακόμα όμως κι όταν το κάνει, τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους δεν διακρίνονται.

Εμείς συγκεντρώσαμε ορισμένες από τις αναρτήσεις με παιδιά της και σας τις παρουσιάζουμε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved