Δείτε τη Δωροθέα Μερκούρη να χορεύει με την κόρη της (vid)

Η Δωροθέα Μερκούρη είναι μία πάρα πολύ όμορφη γυναίκα, με μεσογειακό ταπεραμέντο και ομορφιά.

Δείτε τη Δωροθέα Μερκούρη να χορεύει με την κόρη της (vid)

H ηθοποιός και μοντέλο είναι και μία πολύ τρυφερή μαμά. Οι κόρες της, Ηλέκτρα και Γαία, είναι πλέον 20 και 16 ετών και είναι εξίσου όμορφες με τη μαμά τους.

Όσο ήταν ακόμη μικρές, η ηθοποιός απέφευγε να δημοσιεύσει φωτογραφίες τους, πλέον όμως έχουν μεγαλώσει και η ίδια η Δωροθέα δημοσιεύει απολαυστικές στιγμές μαζί τους στο Instagram. Αυτό έκανε και πριν μερικές μέρες. Η Γαία βρίσκεται κοντά της και περνούν μαζί αυτή την καραντίνα.

Θέλοντας να δείξει τι κάνουν όσο περιμένουν το... εμβόλιο του κορονοϊού να κάνει την εμφάνισή του, δημοσίευσε ένα μοναδικό βίντεο στον λογαριασμό της που τη δείχνει να χορεύει παρέα με την κόρη της.

"Us, while waiting for the vaccine to come.???❤️ ?? Till then #danceyourfearsaway. Noi, mentre aspettiamo che arrivi il vaccino. #ballopervivere" σχολίασε κάτω από το βιντεάκι της τα σχόλια έπεσαν βροχή και όχι άδικα.


https://www.instagram.com/p/CHvp1IUgZNa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Δωροθέα Μερκούρη ποτέ δεν έχει κρύψει την αδυναμία που έχει και στις δυο κόρες της και όπως έχει πει και η ίδια η μητρότητα είναι ο πιο δύσκολος ρόλος που της έχει δοθεί ποτέ.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που τη δείχνουν μαζί με την δεύτερη κόρη της Γαία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved