Ο γιος της Μαρίας Λουίζας Βούρου είναι σκέτη γλύκα

Εσείς έχετε δει τον Ιάσονα;

Ο γιος της Μαρίας Λουίζας Βούρου είναι σκέτη γλύκα

Πριν από περίπου δύο χρόνια η Μαρία Λουίζα Βούρου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Γιάννη Παπαγεωργίου. Έκτοτε η ζωή της όμορφης παρουσιάστριας και blogger του Queen.gr, περιστρέφεται γύρω από τον μικρό της Ιάσονα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ανεβάσει φωτογραφίες και βίντεο του γιου της στο Instagram.

Μάλιστα τους τελευταίους μήνες και με αφορμή και την πρόσφατη μετακόμιση που έκανε, ο Ιάσονας μονοπωλούσε το ενδιαφέρον στον λογαριασμό της καθώς αν και μικρός έδειχνε να βοηθά τη μαμά του, να κουβαλά τα πράγματά του, να τη βοηθά στη μαγειρική ακόμη και στη γυμναστική.

maria louiza gios iasonas 11

Πριν μερικές ημέρες δημοσίευσε μία από τις ωραιότερες φωτογραφίες που έχουμε δει του Ιασονάκου, σχολιάζοντας: "Σε κάθε βροχερή μέρα , σε κάθε μέρα δύσκολη το πιο φωτεινό πλάσμα του κόσμου μου μου δίνει ελπίδα , φως και άπειρη αγάπη! Σε δύσκολους καιρούς πάρε δύναμη από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο .
Εγώ παίρνω από τον Ιασονάκο μου!Εσύ;".

Όπως ήταν φυσικό τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή.

Εμείς μη μπορώντας να διαλέξουμε ποια φωτογραφία του μικρού Ιάσονα μας αρέσει περισσότερο, αποφασίσαμε να σας δείξουμε τις 10 αγαπημένες μας και αυτές που δείχνουν πόσο αξιολάτρευτος μπομπιράκος είναι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved