Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία με την κόρη της

H γνωστή παρουσιάστρια ποζάρει με την κόρη της φορώντας στέκα ταρανδάκια.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία με την κόρη της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή περνάει την καραντίνα όπως όλοι οι εργαζόμενοι γονείς. Μετά το τέλος της δουλειάς της επιστρέφει στο σπίτι και ασχολείται με τα παιδιά.

Ειδικά τα Σαββατοκύριακα είναι αφιερωμένα στην οικογένειά της καθώς δεν έχει εκπομπή στον Alpha. Όπως είδαμε τις προηγούμενες μέρες, στόλισε με τα παιδιά της και ανέβασε και μερικές φωτογραφίες.«Εγώ στόλισα λίγο το Σαββατοκύριακο, προσπάθησα να ξεχαστώ και λίγο με τα παιδάκια μου, κάναμε και μια βόλτα με τα πόδια χθες, όλα καλά», είχε πει χαρακτηριστικά στον αέρα του Happy Day η παρουσιάστρια.


https://www.instagram.com/p/CHk5aOWFVWP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάλιστα, τα κορίτσια Μαίρη και Νάγια, έφτιαξαν και χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές τις οποίες μας τις έδειξε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δεν ήταν όμως η μοναδικές αναρτήσεις που έκανε. Σε insta story δημοσίευσε μια φωτογραφία με την κόρη της που είναι άκρως εορταστική. Τόσο η ίδια όσο και η κόρη της φοράνε χριστουγεννιάτικες στέκες στα μαλλιά και ποζάρουν στο φακό.

tsimtsili kai kori

Δείτε φωτογραφίες από το στολισμό του δέντρου της Σταματίνας και τις ζωγραφιές που έφτιαξαν τα κορίτσια της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved