Γιώργος Λιάγκας: Δείτε τι φόρεσε ο γιος του και τον φωτογράφησε

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό αυτό που φόρεσε.

Γιώργος Λιάγκας: Δείτε τι φόρεσε ο γιος του και τον φωτογράφησε

Δεν στόλισε για τις γιορτές μόνο η Φαίη Σκορδά παρέα με τους γιους της. Ο Γιάννης και ο Δημήτρης βοήθησαν και τον μπαμπά τους Γιώργο Λιάγκα στο στόλισμα και του δικού του φυσικού δέντρου, βάζοντας τις πολύχρωμες μπάλες.

Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος απαθανάτισε τα παιδιά του επί το έργον και δημοσίευσε και σχετική φωτογραφία με το εξής σχόλιο: «Στολιζουμε και φετος... #christmas #chritmastime #chrisrmastree #christmas2020???» .


https://www.instagram.com/p/CHkPOqcAZAn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Γιώργος Λιάγκας αρκετά συχνά αναρτά στιγμές με τους γιους του και ειδικά από τη θάλασσα που όλοι τους λατρεύουν. Μην ξεχνάτε ότι ως χειμερινός κολυμβητής δεν σταματά να κολυμπά και το χειμώνα ενώ με το που ανοίγει λίγο ο καιρός παίρνει μαζί και τα αγόρια.

Στην παρούσα φάση και λόγω κορονοϊού, περιορίζονται σε κοντινές βόλτες στην περιοχή της Βουλιασμένης όπου μένει ο παρουσιαστής ή σε παιχνίδια στο σπίτι. Τις προάλλες λοιπόν ο Γιώργος Λιάγκας κι ενώ ο γιος του ο Δημήτρης παρακολουθούσε τηλεόραση φορώντας ένα τεράστιο σκουφί του Άγιου Βασίλη, τον έβγαλε φωτογραφία και την ανέβασε σε Insta Story.

liagas gios

Μα πείτε μας, δεν είναι πραγματικά εντυπωσιακός ο σκούφος;

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς με τους γιους του στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved