Γνωστός ηθοποιός φτιάχνει μελομακάρονα με τα παιδιά του

Η καραντίνα ανέδειξε πολλά κρυμμένα ταλέντα .

Γνωστός ηθοποιός φτιάχνει μελομακάρονα με τα παιδιά του

Για τα παιδιά τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου. Τους αρέσει να στολίζουν το δέντρο, να παίρνουν δώρα και να φτιάχνουν γλυκά. Ειδικά τα μικρότερης ηλικίας ενθουσιάζονται να μπαίνουν στην κουζίνα και να πλάθουν τη μαλακή ζύμη για τα κουλουράκια ή τα μελομακάρονα.

Είναι από τα πιο διασκεδαστικά πράγματα ειδικά την περίοδο των γιορτών. Αυτή τη χαρά δεν θα μπορούσε να στερήσει από τα παιδιά του και ο γνωστός ηθοποιός.Τώρα μάλιστα που λόγω καραντίνας έχει άφθονο ελεύθερο χρόνο, αποφάσισε να φτιάξει με την κόρη και τον γιο του μελομακάρονα.

Δεν ξέρουμε αν τα πέτυχαν, αν κρίνουμε από τη φωτογραφία πάντως, πολύ το ευχαριστήθηκαν.

iordanidis

Ο Τάσος Ιορδανίδης που είναι παντρεμένος με την Θάλεια Ματίκα, έχει πυκνώσει το τελευταίο διάστημα τις αναρτήσεις του που αφορούν στα παιδιά του. Σε σχέση με την σύζυγό του άλλωστε αυτός είναι που δημοσιεύει πιο συχνά φωτογραφίες τους.

Πάντα ωστόσο, προσέχουν να μη φαίνονται τα χαρακτηριστικά των προσώπων της μικρής Νάγιας αλλά και του Δάνου. Άλλωστε ως ζευγάρι ζει διακριτικά χωρίς να προκαλεί με τα προσωπικά του. Για τον Τάσο Ιορδανίδη το πιο σημαντικό γιατα παιδιά του όπως έχει πει, είναι να μάθουν να σέβονται και να έχουν ελεύθερο πνεύμα.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες με τα παιδιά τους που κατά καιρούς έχουν δημοσιεύσει οι ηθοποιοί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved