Γιάννης Αϊβάζης: Η εκπληκτική φώτο & η ευχή για τα γενέθλια της κόρης του

Η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη έχει γενέθλια σήμερα.

Γιάννης Αϊβάζης: Η εκπληκτική φώτο & η ευχή για τα γενέθλια της κόρης του

Η Ισμήνη Αϊβάζη, γίνεται 12ετών και ο μπαμπάς της έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Επέλεξε μάλιστα και μια πολύ όμορφη φωτογραφία της μοναχοκόρης του, γράφοντας στη λεζάντα:«Πρωί τις 18ης του Νοέμβρη , 11 κ 45 πριν δώδεκα χρόνια ήρθες στην ζωή μας ομορφιά μου !!! Σου εύχομαι η ζωή σου να είναι όμορφη σαν εσένα , με αγάπη και σεβασμό και να με αξιώσει ο Θεός να σε δω όπως Εσυ επιθυμείς !! Τα καλύτερα έρχονται !!! Σε Λατρεύω μωρό μου !!!Ο μπαμπάς σου ❤️».


https://www.instagram.com/p/CHteKUzjW2h/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ισμήνη είναι πλέον έφηβη και όπως έχουν πει οι γονείς της σε τηλεοπτικές τους συνεντεύξεις είναι ένα πολύ ώριμο και συνεννοήσιμο παιδί. Μάλιστα είχε γίνει γνωστό ότι θα έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο με έναν γκεστ ρόλο στη σειρά «Καφέ της Χαράς».

«Δεν ξέρω πότε θα μπει στη σειρά η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη. Θα κάνουμε μια ακρόαση. Είναι στα σχέδιά μας να μπει ένα κοριτσάκι. Θα παίξει την εγγονή ενός βασικού χαρακτήρα του χωριού», είχε πει χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Η Ισμήνη έχει πολλά ενδιαφέροντα ενώ λατρεύει την ιππασία.

Οι γονείς της δεν δημοσιεύουν πολύ συχνά φωτογραφίες της. Δείτε τις πιο πρόσφατες που έχουν αναρτήσει στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved