Δούκισσα Νομικού: Βόλτα με τα δυο της παιδιά εν μέσω πανδημίας

Απόλαυσαν τον ήλιο και τον καθαρό αέρα.

Δούκισσα Νομικού: Βόλτα με τα δυο της παιδιά εν μέσω πανδημίας

Καθώς η καραντίνα συνεχίζεται οι μετακινήσεις παραμένουν περιορισμένες.

Έτσι , εκμεταλλευόμαστε όλοι τη δυνατότητα που έχουμε για άθληση ή για μια σύντομη βόλτα με ή χωρίς κατοικίδιο.
Αυτό έκανε και η Δούκισσα Νομικού. Μαζί με τα δυο της παιδιά, τον Σάββα και την Αναστασία, έστειλε το μήνυμα «μετακίνηση 6», και βγήκε μια βόλτα στη γειτονιά απολαμβάνοντας τον καλό καιρό.«Καλή εβδομάδα ?Σας χαμογελώ και ας μην το βλέπετε ?#6 #staypositive #staysafe #meandmybabies», έγραψε η γλυκιά παρουσιάστρια.


https://www.instagram.com/p/CHpmVHUHnNU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Δούκισσα Νομικού που απέχει από την τηλεόραση λόγω των παιδιών, προσπαθεί να περάσει και τη δεύτερη περίοδο της καραντίνας όσο καλύτερα γίνεται.Στόλισε λοιπόν κι αυτή , όπως και πολλοί άλλοι celebrities , νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, δημιουργώντας στο σπίτι μια γιορτινή ατμόσφαιρα.


https://www.instagram.com/p/CHQh8ZRnuuq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γιόρτασε τα γενέθλιά της με την οικογένειά της, « χωρίς φίλους και γονείς, αλλά με αγάπη και αισιοδοξία», όπως χαρακτηριστικά έγραψε στο Instagram, ευχαριστώντας για τις ευχές και τα μηνύματα που τις έστειλαν. « Θα ήθελα να μπορώ να δώσω ένα μεγάλο φιλί στον καθένα ξεχωριστά, αλλά δεν γίνεται. Αντ’ αυτού σας χαρίζω ένα μεγάλο χαμόγελο, σας στέλνω όλη μου τη θετική σκέψη και σας ψιθυρίζω πως θα περάσει και αυτό. Θα τα καταφέρουμε ?? Μένουμε σπίτι ξανά για το καλό όλων μας», ήταν το δικό της ευχαριστήριο μήνυμα στους followers της.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες της Δούκισσας με τα παιδιά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved