Η υπέροχη φωτογραφία του Αποστόλη Τότσικα με την κόρη του

Ο Αποστόλης Τότσικας είναι ένας από τους πιο cool μπαμπάδες της καραντίνας.

Η υπέροχη φωτογραφία του Αποστόλη Τότσικα με την κόρη του

Όπως και στο πρώτο lockdown, έτσι και τώρα ο γνωστός ηθοποιός έχει την ευκαιρία να δει περισσότερο τα δίδυμα και να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί τους. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που έχει φανεί μέσα από τις φωτογραφίες και τις αναρτήσεις της συζύγου του, Ρούλας Ρέβη ότι του αρέσει πολύ να παίζει μαζί τους, να χορεύει, να κάνει χουζούρι και να πέφτει στα πατώματα μαζί τους.

Χθες με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας, μπορεί η Ρούλα Ρέβη να μην έκανε κάποια σχετική ανάρτηση για τα προωράκια της, όπως έκανε τα τελευταία χρόνια, αλλά δημοσίευσε μια άκρως ατμοσφαιρική και γλυκιά φωτογραφία της κόρης της Ειρήνης Χρυσής και του Αποστόλη Τότσικα.

Η Ειρήνη Χρυσή είναι ανεβασμένη στο γραφείο και ψάχνει κάτι στην βιβλιοθήκη. Ο μπαμπάς Αποστόλης βρίσκεται καθιστός στην καρέκλα του γραφείου του, με το ένα χέρι κρατά το μολύβι στα χέρια και με το άλλο την κόρη του, προφανώς για να μην πέσει καθώς βρίσκεται ανεβασμένη εκεί.

apostolis totsikas paixnidia me paidia 8

"Nothing will tear us apart ? #mylife", σχολίασε η Ρούλα Ρέβη συνοδεύοντας τη φωτογραφίας, νιώθοντας ευγνώμων για την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την καθημερινότητα του μπαμπά Αποστόλη με τα παιδιά του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved