Ετεοκλής Παύλου: Ποζάρει με την κόρη του μπροστά στο στολισμένο δέντρο

Μια πολύ όμορφη φωτογραφία του γνωστού μπαμπά με την κόρη του.

Ετεοκλής Παύλου: Ποζάρει με την κόρη του μπροστά στο στολισμένο δέντρο

Ο Ετεοκλής Παύλου δεν συνηθίζει να αναρτά συχνά φωτογραφίες της κόρης του, Μελίτας.

Σε αντίθεση με την σύζυγό του Ελένη Χατζίδου, η οποία μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητα με τη μοναχοκόρη τους, φαίνεταια πώς είναι πιο φειδωλός στις αναρτήσεις.

Η αδυναμία που έχει στη Μελίτα είναι μεγάλη και όπως έχει πει η σύζυγός του είναι ένας εξαιρετικός μπαμπάς. Κι όχι μόνο όσον αφορά στα παιχνίδια αλλά και στην καθημερινή φροντίδα της μικρής. Η ίδια νοιώθει πολύ τυχερή που η κόρη της έχει έναν τόσο δοτικό πατέρα.

Στόλισαν το δέντρο

Φέτος, λόγω καραντίνας και σε μια προσπάθεια να αλλάξει η ψυχολογία μας, ο στολισμός για τα Χριστούγεννα ξεκίνησε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά.

Καθημερινά, το Instagram γεμίζει από φωτογραφίες των χριστουγεννιάτικων δέντρων που στόλισαν πολλοί γνωστοί της ελληνικής showbiz. Μεταξύ αυτών που στόλισαν είναι και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου. Ο γνωστός μπαμπάς λοιπόν θέλησε να μοιραστεί αυτή τη στιγμή και δημοσίευσε φωτογραφία με την κόρη του αγκαλιά να κρατά μια μπάλα από το στολισμένο δέντρο.

eteoklis

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε κι άλλες τρυφερές στιγμές μπαμπά και κόρης, έτσι όπως τις έχουν δημοσιεύσει στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram οι ευτυχισμένοι γονείς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved