Σταματίνα Τσιμτσιλή: H βόλτα με την κόρη της ντυμένες casual

Πού απόλαυσαν την Κυριακάτικη λιακάδα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: H βόλτα με την κόρη της ντυμένες casual

Τον καλό καιρό εκμεταλλεύτηκε χθες η Σταματίνα Τσιμτσιλή και στέλνοντας «Μετακίνηση 6» πήγε μια βόλτα για να απολαύσει τον ήλιο.

Η παρουσιάστρια, που συνεχίζει κανονικά την παρουσίαση του Happy Day από το στούντιο, τηρώντας με τους συνεργάτες της τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της στα τρία της παιδιά. Μάλιστα από σήμερα οι κόρες της θα είναι στο σπίτι κάνοντας διαδικτυακά μαθήματα όπως όλα τα παιδιά νηπιαγωγείου και Δημοτικού.

Χθες λοιπόν, βγήκε μια βόλτα μαζί τους στη φύση για να «μαζέψει» βιταμίνη D αλλά και να πάρει αέρα.Μάλιστα δημοσίευσε και φωτογραφία με μία από τις δύο κόρες της να την κρατά αγκαλιά.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν ντυμένη με ένα κολάν και μαύρο φούτερ ενώ η κόρη της φορούσε άνετες φόρμες και αθλητικά παπούτσια.«Οξυγόνο και βιταμίνη D! Καλή Κυριακή ❤️ #code6 », έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η όμορφη μαμά.


https://www.instagram.com/p/CHnMR_Ll3hl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Στόλισε και η Σταματίνα

Η καραντίνα οδήγησε πολλούς να στολίσουν για τα Χριστούγεννα νωρίτερα από ποτέ. Αυτό το Σαββατοκύριακο μεταξύ αυτών που θέλησαν να μπουν στο χριστουγεννιάτικο κλίμα ήταν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία φορώντας και εορταστικό μπλουζάκι επιδόθηκε επί το έργον.«Και του χρόνου με υγεία ... Πρώτη φορά στολίζουμε τόσο νωρίς αλλά πρώτη φορά έχουμε τόσο μεγάλη ανάγκη από μια νότα αισιοδοξίας.Εύχομαι να είστε ασφαλείς με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σύντομα όλη αυτή η ιστορία να είναι μια μακρινή ανάμνηση. ❤️#staysafe #stayhealthy #family #hope #xmas», σχολίασε στη φωτογραφία που δημοσίευσε.

Δείτε την όπως και άλλες με τα παιδιά της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved