Γιώργος Λύρας: Δείτε τι έκανε και πού πήγε με την κόρη του Ηλέκτρα

"Μετακίνηση 6" για εκείνον και την κόρη του. Δείτε τι έκαναν και πού πήγαν την Κυριακή!

Γιώργος Λύρας: Δείτε τι έκανε και πού πήγε με την κόρη του Ηλέκτρα

Ο καλός καιρός έκανε αρκετούς Έλληνες να στείλουν "Μετακίνηση 6" για να απολαύσουν τον ήλιο και να αθληθούν έξω από το σπίτι, κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τον εγκλεισμό στο σπίτι.

Τώρα μάλιστα που από σήμερα τα παιδιά θα βρίσκονται και εκείνα μέσα στο σπίτι, η μετακίνηση 6 είναι απαραίτητη μέσα στην ημέρα για τους γονείς που που θέλουν να βγάλουν τα παιδιά τους μια βόλτα για να πάρουν αέρα.

Μέσα στους διάσημους γονείς που εκμεταλλεύτηκαν τον ήλιο και τον καλό καιρό για λίγες ώρες ήταν και ο Γιώργος Λύρας, που πήρε την κόρη του Ηλέκτρα και έκαναν μια γρήγορη ποδηλατάδα στη γειτονιά τους.

Όπως θα δείτε η Ηλέκτρα δεν αποχωρίζεται τη μάσκα της, ακόμη και όταν κάνει ποδήλατο, δείχνοντας να κατανοεί πλήρως τους νέους κανόνες που πρέπει να τηρούμε, μέχρι να επανέλθουμε πλήρως στην κανονικότητά μας.

Τα παιδιά από την αρχή της σχολικής χρονιάς μέχρι και σήμερα φορούσαν πειθήνια τη μάσκα τους, έμεναν μακριά από τη γιαγιά και τον παππού και έδωσαν τον δικό τους αγώνα, γίνοντας μάλιστα παράδειγμα προς μίμηση για αρκετούς ενήλικες που από την πρώτη στιγμή, είχαν αντίθετη άποψη για την καθολική χρήση μάσκας.

Ένα από αυτά τα παιδιά ήταν και η Ηλέκτρα Λύρα.

Τις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω ο μπαμπάς Γιώργος Λύρας, τις συνοδεύει απλά με μια καρδιά. Καρδιά που μπορεί κανείς να ερμηνεύσει όπως θέλει. Ότι όλα θα πάνε καλά, ότι τα παιδιά μας δείχνουν τον σωστό τρόπο για να τα αντιμετωπίσουμε όλα, ότι απλά είναι η μεγάλη του αγάπη και νιώθει περήφανος για την ωριμότητα με την οποία αντιμετωπίζει τα πράγματα καθημερινά.

Δείτε τις φωτογραφίες της Ηλέκτρας στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved