Το υπέροχο βίντεο της κόρης της Κέλλυς Κελεκίδου και του Νίκου Κουρκούλη

Η Ελπινίκη έγινε 6 ετών και η μητέρα της, Κέλλυ Κελεκίδου δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεό της.

Το υπέροχο βίντεο της κόρης της Κέλλυς Κελεκίδου και του Νίκου Κουρκούλη

Με αφορμή τα έκτα γενέθλια της κόρης της Ελπινίκης, η μελαχρινή τραγουδίστρια δημοσίευσε για πρώτη φορά βίντεο της κόρης της, δείχνοντάς μας όχι μόνο πόσο όμορφη είναι αλλά και πόσο μοιάζει στον μπαμπά της, Νίκο Κουρκούλη.

Μέσα από το σχόλιο που συνόδευε το βίντεο και δύο φωτογραφίες της μικρής Ελπινίκης (στο βίντεο είναι περίπου 2 ετών) αποκάλυψε ότι ταλαιπωρήθηκε αρκετά για να γεννηθεί κόρη της.


https://www.instagram.com/p/CHnAP-jhPfo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014. Σάββατο ξημερώματα 7 παρά 20 για δεύτερη φορά με την βοήθεια του Θεού γινόμαστε μάρτυρες σου σε ένα απίστευτο γεγονός .
Στην γέννηση σου Ελπινίκη μας .Με το που βγήκες από την κοιλιά μου η ταλαιπωρία ,ο πόνος ,ο φόβος , το άγνωστο εξανεμίστηκαν και την θέση τους πήραν η χαρά,η ευτυχία,το μέλλον !
Χρονια πολλά πριγκίπισσα μας ...
????????
#6yearsold #hapybirthday #happylife #love #smile #smilealways #loveyourfamily #youaremysunshine #youaremylife #youaremyworld #rafael #brother @kourkoulis_nikos #kelly #kellykelekidou", σχολίασε κάτω από το βίντεο και δύο υπέροχες φωτογραφίες της μικρής κόρης της.

kelli kelekidou kori genethlia 1

Τα γενέθλια της Ελπινίκης τα γιόρτασαν οικογενειακά ενώ την τούρτα επιμελήθηκε η ταλαντούχα θεία της και αδερφή της Κέλλυς Κελεκίδου, Μαρίνα Κελεκίδου.

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης εκτός από την Ελπινίκη, έχουν ακόμη έναν γιο, τον 11χρονο Θάνο Ραφαήλ. Φωτογραφίες των παιδιών τους και οι δύο οι καλλιτέχνες δημοσιεύουν σπάνια στα social media.

Δείτε μερικές σπάνιες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τα παιδιά της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved