Enrique Iglesias-Anna Kournikova: Η καθημερινότητά τους με τα τρία παιδιά

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.

Enrique Iglesias-Anna Kournikova: Η καθημερινότητά τους με τα τρία παιδιά

Ο Enrique Iglesias και η Anna Kournikova είναι από τα πιο διακριτικά διάσημα ζευγάρια.

Καταφέρνουν εδώ και χρόνια να διαφυλάττουν την οικογενειακή τους ζωή και επιλέγουν οι ίδιοι αν και πότε θα δημοσιοποιήσουν στιγμές από αυτή.Δεν είναι τυχαίο ότι τόσο η πρώτη εγκυμοσύνη με τα δίδυμα όσο και η δεύτερη, έγιναν γνωστές όταν πλέον είχαν γεννηθεί τα μωρά!

Το ζευγάρι απέκτησε το τρίτο του παιδί πέρυσι τον Ιανουάριο και έγινε γνωστό όταν ο Enrique Iglesias δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του, Mary. Κατά καιρούς ανεβάζει βίντεο κυρίως με τα δίδυμα Lucy και Nicolas που γεννήθηκαν το 2017 και μοιάζουν και στους δύο γονείς τους.

Μιλώντας σε συνέντευξη του για τον ερχομό της δεύτερης κόρης του είχε πει: « Η Lucy και ο Nicolas αγαπούν το μωρό. Υπάρχει μεταξύ τους ηλικιακή διαφορά δύο χρόνων, οπότε στην αρχή τρόμαζα για τις αντιδράσεις που θα είχαν μετά τη γέννησή της, αλλά ευτυχώς διαψεύστηκαν».

Φωτογραφίες των παιδιών της δημοσιεύει και η Anna Kournikova όχι όμως πολύ συχνά. Η τελευταία της ανάρτηση ήταν στις 16 Σεπτεμβρίου με την γλυκιά Mary.


https://www.instagram.com/p/CFNTKT9hO4t/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την οικογένεια Kournikova – Inglesias σε καθημερινές ευτυχισμένες στιγμές.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved