Μπουρδούμης: Φωτογράφισε τη γυναίκα με τον γιο τους και «λιώσαμε»

Δείτε το τρυφερό στιγμιότυπο που απαθάντισε ο γνωστός ηθοποιός. 

Μπουρδούμης: Φωτογράφισε τη γυναίκα με τον γιο τους και «λιώσαμε»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη έγιναν για πρώτη φορά γονείς στις 22 Ιουλίου. Το ζευγάρι των ηθοποιών ζει την απόλυτη ευτυχία τους τελευταίους μήνες και ο γιος τους πρωταγωνιστεί στην καθημερινότητα, αλλά και στις αναρτήσεις τους.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι ένας κλασικός χαζομπαμπάς που δε χορταίνει να φωτογραφίζει τον γιο του. Από τη γέννηση του μικρούλη κι έπειτα, μοιράζεται τακτικά στιγμιότυπα από τη νέα του καθημερινότητα και όπως φαίνεται είναι από τους μπαμπάδες που ασχολούνται πολύ ενεργά με τη φροντίδα του μωρού.

Τελευταία ανάρτηση του γνωστού ηθοποιού, το δέντρο που στόλισαν χθες οικογενειακά με τη σύζυγό του και το νέο μέλος της οικογένειας. Όπως πολλοί άλλοι, διάσημοι και μη, έτσι και το ζευγάρι στόλισε νωρίς νωρίς το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, κάνοντας τις μέρες τις καραντίνες λίγο πιο όμορφες και φωτεινές.

Ο διάσημος μπαμπάς ανέβασε μία υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία με τη σύζυγο και τον γιο τους να ποζάρουν μπροστά από το στολισμένο δέντρο.


https://www.instagram.com/p/CHfVJyrhb2B/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λίγο αργότερα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα ακόμα τρυφερό στιγμιότυπο όπου η Λένα Δροσάκη κρατά στην αγκαλιά της τον πέντε μηνών γιο τους.

Δείτε το Instagram Story του ηθοποιού μαζί με άλλες φωτογραφίες του γιου του, στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφικών: @abourdoumis

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved