Αυτό το πανέμορφο μωράκι είναι γιος γνωστού Έλληνα ηθοποιού

Ο μικρούλης όσο μεγαλώνει, γίνεται όλο και πιο γλυκός.

Αυτό το πανέμορφο μωράκι είναι γιος γνωστού Έλληνα ηθοποιού

Ο αγαπημένος ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς στις 13 Ιουνίου και κρίνοντας από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους τους τελευταίους μήνες, είναι εμφανές η πατρότητα του πάει πολύ.

Το πέντε μηνών αγοράκι είναι ένα γλύκας και ο διάσημος μπαμπάς λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί του. Τον έχουμε δει να τον κοιμίζει, να παίζουν μαζί και να απολαμβάνουν βόλτες στο Los Angeles, την πόλη που μένει ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια.

Ένα τέτοιο στιγμιότυπο μοιράστηκε με τους followers του ο Έλληνας καλλιτέχνης μερικές ημέρες πριν. Μπαμπάς και γιος είναι ντυμένοι στα πορτοκαλί και φυσικά το αγοράκι για ακόμη μία φορά κλέβει τις εντυπώσεις.

vasilopoulos 1

Ο διάσημος μπαμπάς δεν είναι άλλος από τον Χρήστο Βασιλόπουλο. Ο ηθοποιός έφυγε από την Ελλάδα πριν αρκετά χρόνια και έχει πλέον δημιουργήσει τη δική του οικογένεια στη Αμερική.

Ο μικρός Appolo έχει κληρονομήσει τα γαλάζια μάτια της μητέρας του, Sarah Conner, και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και οι ίδιοι από τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery είναι πανέμορφος!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved