Τάμτα: Η φωτογραφία με την κόρη της και η ευχή για τα γενέθλιά της

Η μοναχοκόρη της είχε γενέθλια και της ευχήθηκε με τον δικό της τρόπο.

Τάμτα: Η φωτογραφία με την κόρη της και η ευχή για τα γενέθλιά της

Γενέθλια είχε χθες η κόρη της Τάμτα, 'Αννυ, η οποία έγινε 25 ετών.

Η γνωστή τραγουδίστρια που δεν συνηθίζει να δημοσιεύει κοινές τους φωτογραφίες, έκανε μια εξαίρεση για αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός και της ευχήθηκε με μια τρυφερή φωτογραφία, γράφοντας: «Είσαι η ηλιαχτίδα μου. Χαρούμενα γενέθλια θησαυρέ μου».

tamta

Η Τάμτα έχει μιλήσει αρκετές φορές για τη σχέση που έχει με την κόρη της και την μικρή διαφορά ηλικίας. Την γέννησε σε ηλικία μόλις 14 ετών, ενώ παράλληλα πήγαινε σε νυχτερινό σχολείο και κατάφερε να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο της Τιφλίδας. Οι συνθήκες ζωής της δεν ήταν εύκολες καθώς στο σπίτι μαζί τους έμεναν οι γονείς του πατέρα του παιδιού της αλλά και η αδελφή του με την κόρη της ενώ είχαν ρεύμα μόνο δύο ώρες την ημέρα.

Ο γάμος της κράτησε έξι χρόνια και αποφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα, όπου ζούσαν ήδη η μητέρα και ο αδελφός της. Σε παλαιότερες συνεντεύξεις της έχει πει ότι στην ουσία μεγάλωσε μαζί με την κόρη της. Μάλιστα ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι είναι αδελφές!

Η Τάμτα,αποφεύγει συστηματικά να δημοσιεύει φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή πόσο μάλλον με την κόρη της.«Δεν έχω πουλήσει ποτέ την προσωπική μου ζωή, ούτε το παιδί μου. Όσες φορές έχω μιλήσει το έχω κάνει γιατί θέλω να περάσω ένα καλό μήνυμα», είχε δηλώσει στο παρελθόν.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις λιγοστές φωτογραφίες της κόρης της που έχει δημοσιεύσει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved