Ελένη Χατζίδου: Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει μετά την καραντίνα

Τι περιμένει με ανυπομονησία.

Ελένη Χατζίδου: Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει μετά την καραντίνα

Η Ελένη Χατζίδου προσπαθεί να περάσει τη περίοδο της καραντίνας όσο πιο ευχάριστα μπορεί. Θέλει να βλέπει την θετική πλευρά των πραγμάτων παραμένοντας αισιόδοξη.

Τώρα λοιπόν στο δεύτερο lockdown αφιερώνει πολύ χρόνο στην κόρη της Μελίτα, που πλέον αλωνίζει μέσα στο σπίτι , αφού περπάτησε πριν μερικές μέρες.Μάλιστα η τραγουδίστρια με καμάρι ανέβασε βίντεο με τα πρώτα βήματα της κόρης της, προτρέποντας τις άλλες μαμάδες, να χαίρονται τις στιγμές με τα παιδιά τους και να μην ανησυχούν βασανίζοντας το μυαλό τους με τα «γιατί». «Γιατί δεν περπατάει ενώ της φίλης μου είναι μικρότερο κ περπατάει»,» «γιατί δε μιλάει ακόμα» «γιατί δεν τρώει με πιρούνι» «γιατί δεν κρατάει το μπιμπερό»κλπ...Όλα θα τα παιδάκια είναι διαφορετικά❤️Να τα χαιρόμαστε », ήταν το μήνυμά της.


https://www.instagram.com/p/CHH6s1GAa4w/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ελένη Χατζίδου, δημοσίευσε επίσης και την περπατότητα που ετοίμασε για την εγγονή της η γιαγιά Δήμητρα.«Η γιαγιά Δημητρα έκανε την περπατοπιτα της Μελίτας! Να είναι ο δρόμος της ζωής σου στρωμένος με ροδοπέταλα Άγγελε μου❤️», σχολίασε η γνωστή μαμά.


https://www.instagram.com/p/CHatIq-Fynm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Στην τραγουδίστρια αρέσει να επικοινωνεί με τους followers της και πολύ συχνά μέσα από τα Q&A απαντά με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις που τις θέτουν, προσωπικές και μη.

Τις προάλλες λοιπόν μια θαυμάστριά της τη ρώτησε ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει μετά την καραντίνα κι εκείνη απάντησε ότι της έλειψαν πολύ οι δικοί της και θέλει να πάει στην Αλεξανδρούπολη να τους δει.

xatzidou

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτ να δείτε την Ελένη Χατζίδου με την κόρη και τον σύζυγό της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved