Σκαφίδα- Βαρδής: Δείτε πώς στόλισαν το δέντρο παρέα με τα παιδιά τους

Συμμετείχε όλη η οικογένεια στο στολισμό του δέντρου. 

Σκαφίδα- Βαρδής: Δείτε πώς στόλισαν το δέντρο παρέα με τα παιδιά τους

Νωρίτερα από κάθε άλλη φορά έχουν στολίσει φέτος αρκετοί Έλληνες celebrities.

Το δεύτερο lockdown αλλά και η ανάγκη όλων να αλλάξει η ψυχολογία, οδήγησε πολλούς επώνυμους να στολίσουν για τα Χριστούγεννα από το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου.

Μεταξύ αυτών που αποφάσισαν να μπουν σε χριστουγεννιάτικο κλίμα ήταν και ο Αντώνης Βαρδής με την σύζυγό του Νατάσα Σκαφίδα. Χθες λοιπόν το απόγευμα έφεραν το δέντρο στο σαλόνι, άνοιξαν τις κούτες με τα στολίδια και μαζί με τα παιδιά της, την Κατερίνα και τον μικρό Αντώνη, στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής βιντεοσκόπησε όλη τη διαδικασία του στολισμού και ανέβασε το βίντεο στο Instagram γράφοντας:«Εμείς στολίσαμε λοιπόν σήμερα!! Σε μια περίοδο δύσκολη για όλους..πάντα θα προέχουν οι παιδικές ψυχές και η χαρά που μπορούμε να τους προσφέρουμε Και μέσα από εκείνα να θυμόμαστε και εμείς την παιδικότητα μας. Επί το έργον λοιπόν δείτε το στόλισμα μας για φέτος. Η κατερινούλα το περίμενε όλη μέρα. Ο δε αντώνης έβλεπε εμας και δεν δήλωσε απλά συμμετοχή,ήταν πρωταγωνιστής. Υγεία σε όλους και υπομονή. @natasaskafida #christmas #christmastree».


https://www.instagram.com/p/CHbEAV6Fe8H/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το βίντεο έκανε repost και η Νατάτα Σκαφίδα η οποία από την πλευρά της σχολίασε: «Στολίσαμε κι εμεις το δεντράκι μας για φέτος (νωρίς νωρίς,άμα έχεις παιδάκια...). Η χαρά των παιδιών με αυτή τη διαδικασία απερίγραπτη (εντάξει και η δική μας χαρά) Και του χρόνου με υγεία».

Το ζευγάρι είναι από τα πιο αγαπημένα του χώρου και συχνά δημοσιεύουν στιγμές με τα παιδιά τους . Πάρτε μια γεύση στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved