Νικολέττα Ράλλη: Βόλτα με τη μπέμπα της εν μέσω καραντίνας

Νικολέττα Ράλλη έστειλε "μετακίνηση 6" και πήγε βόλτα με το μωρό της. 

Νικολέττα Ράλλη: Βόλτα με τη μπέμπα της εν μέσω καραντίνας

Η Νικολέττα Ράλλη έγινε για πρώτη φορά μαμά στις 11 Ιουνίου κι έκτοτε δε σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη νέα της καθημερινότητα.

Μάλιστα, κάθε Δευτέρα κάνει Q&A στο Instagram και απαντά με ειλικρίνεια σε πολλές ερωτήσεις που της θέτουν άλλες γυναίκες, μαμάδες και μη.

Σε ένα από αυτά, η νέα μαμά αποκάλυψε ότι πρόσφατα μετακόμισαν με τον Μιχάλη Ανδρούτσο και την μπέμπα τους σε καινούριο σπίτι. Η νέα τους κατοικία είναι και πάλι στο κέντρο που τόσο αγαπούν και που η blogger του Queen.gr απολαμβάνει να κάνει βόλτες με το μωρό της.

Ακόμα και τώρα που είμαστε ξανά σε καραντίνα, η Νικολέττα Ράλλη φροντίζει να βγαίνει από το σπίτι με την κόρη της και να κάνουν τη βόλτα τους, τηρώντας βέβαια όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Αυτό ήταν και ένα από τα τελευταία στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μαμά και κόρη βγήκαν για περίπατο και η διάσημη μαμά απαθανάτισε το στιγμιότυπο με τον φωτογραφικό της φακό σχολιάζοντας με χιούμορ: "Μετακίνηση με τα λούτρινα❤️".

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε μαζί και με άλλες φωτογραφίες με την κορούλα της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved