Θοδωρής Μαραντίνης: Μας έδειξε πώς περνάει με τους γιους του στην καραντίνα

Τι τους αρέσει να παίζουν...

Θοδωρής Μαραντίνης: Μας έδειξε πώς περνάει με τους γιους του στην καραντίνα

Δεύτερη καραντίνα μέσα σε λίγους μήνες και ήδη πολλοί διάσημοι έχουν αρχίσει τις αναρτήσεις στα social media δείχνοντας πώς περνούν στο σπίτι.

Οι περισσότεροι μέχρι στιγμής στόλισαν για τα Χριστούγεννα θέλοντας να δώσουν μια γιορτινή νότα στον …εγκλεισμό όπως η Δούκισσα Νομικού αλλά και η Σίσσυ Χρηστίδου.

Άλλοι πάλι αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στα παιδιά τους αφού βρίσκονται σπίτι περισσότερες ώρες είτε λόγω τηλεργασίας είτε αναστολής οποιασδήποτε επαγγελματικής δραστηριότητας.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Θοδωρής Μαραντίνης. Εξαιτίας του lockdown παραμένει σπίτι και απολαμβάνει να παίζει με τους γιους του, όταν έχουν τελειώσει με τα μαθήματά τους.Μάλιστα ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να μας δείξει τι κάνει με τον Μιχαήλ- Άγγελο και τον Φίλιππο-Ραφαήλ στο σπίτι.

Μπαμπάς και γιοι λοιπόν απόλαυσαν μοναδικές στιγμές παίζοντας video games!

maradinis

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι ένας ιδιαίτερα στοργικός μπαμπάς και με τη Σίσσυ Χρηστίδου φροντίζουν να κάνουν το καλύτερο για τα παιδιά τους. Παρότι οι δρόμοι τους έχουν χωρίσει, οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές καθώς προτεραιότητα και των δυο τους είναι οι γιοι τους. Είναι πάντα δίπλα τους προκειμένου να διασφαλίσουν ότι τα παιδιά τους θα έχουν μια φυσιολογική και ευτυχισμένη παιδική ζωή.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στο Instagram o Θοδωρής Μαραντίνης με τους γιους του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved