Σωτήρης Κοντιζάς: Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του

Ο Σωτήρης Κοντιζάς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κορούλας του.

Σωτήρης Κοντιζάς: Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του

Μπαμπάς για τρίτη φορά έγινε ο σεφ Σωτήρης Κοντιζάς και πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τη σύζυγό του, Δέσποινα!

Η γυναίκα του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η Δέσποινα γέννησε την προηγούμενη εβδομάδα και ο σεφ και κριτής του MasterChef μίλησε στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου ανακοινώνοντας το ευχάριστο γεγονός.

«Είναι καλά, είναι ένα μικρό μωρό σε σύγκριση και με τα δύο πρώτα. Γεννήθηκε 2.510 γραμμάρια. Ο Κένζι ήταν 3.800 γραμμάρια. Η Αριάνα ήταν 3.300 γραμμάρια. Είχαμε ένα άγχος με το βάρος του, όμως πήγαν όλα καλά. Μη με ρωτήσετε σε ποιον μοιάζει. Είναι σαν την Αριάνα με τα χρώματα του Κένζι. Γεννήσαμε φυσιολογικά. Η Δέσποινα είναι μια χαρά. Θηλάζει από την πρώτη στιγμή. H Αριάνα είχε ζητήσει κοριτσάκι».





Για την γέννηση της κόρης του μίλησε και στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου "Έλα Χαμογέλα". Δείτε τι αποκάλυψε για το όνομα της κόρης του και για τη νονά της.



Η πρώτη φωτογραφία της μπέμπας του

Ο Σωτήρης Κοντιζάς όπως γνωρίζετε είναι αρκετά φειδωλός στις αναρτήσεις του. Όλα αυτά τα χρόνια κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα παιδιά του και δεν δείχνει τα πρόσωπά τους στις φωτογραφίες τους στο Instagram.

Το ίδιο σίγουρα θα κάνει και με την μικρότερη κόρη του που τις τελευταίες μέρες μονοπωλεί όλο τους το ενδιαφέρον.

Μάλιστα ο ίδιος ο σεφ δημοσίευσε φωτογραφία της στο Instagram θέλοντας να ευχαριστήσει τους φίλους του για τις ευχές τους. "Step by step, ooh baby. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Εξαιρετικό για άλλη μια φορά το σύστημα του προπονητή μας @dimitriskoleskas. Δυνατή προετοιμασία παρέα με τη βοηθό προπονητή @enta_mpaka. Βέβαια παίζαμε και στην έδρα μας. Να τα λέμε κ αυτά! #newkidontheblock".

Στη φωτογραφία βλέπετε τα μικροσκοπικά πατουσάκια της μικρούλας. Ωστόσο από δω και πέρα (καραντίνα έχουμε) δεν μπορεί... θα δημοσιεύσει κάποια στιγμιότυπα από την καθημερινότητα στο σπίτι με τρία παιδιά.


https://www.instagram.com/p/CHSgL85l5Pk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε παρακάτω τις όμορφες φωτογραφίες της Αριάνας και του Κένζι που έχει δημοσιεύσει ο ίδιος στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved