Το μυστικό της Kate Moss για να τονώσετε την επιδερμίδα του προσώπου σας

'Ενα χρήσιμο tip ομορφιάς από τη διάσημη μαμά Kate Moss.

Το μυστικό της Kate Moss για να τονώσετε την επιδερμίδα του προσώπου σας

H Κate Moss είναι από τα πιο γνωστά και ακριβoπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο. Ακόμα και σήμερα, στα 46 της εξακολουθεί να συνεργάζεται με γνωστούς οίκους μόδας και να πρωταγωνιστεπι σε διαφημιστικές καμπάνιες.

Στις συνεντεύξεις της έχει μιλήσει κατά καιρούς για την καριέρα της, την προσωπική της ζωή, την κόρη της Lila Moss που ακολουθεί και αυτή τα βήματά της στο χώρο του μόντελινγκ.

Παράλληλα, όμως έχει μιλήσει και για ορισμένα μυστικά ομορφιάς που τη δείχνουν λαμπερή ακόμα και μετά από ξενύχτι! Ιδιαίτερα χρήσιμα αν σκεφτούμε ότι πολλές μαμάδες ξενυχτούν ( προφανώς όχι για τους ίδιους λόγους με το διάσημο μοντέλο) και την άλλη μέρα εκτός από εξουθενωμένες, έχουν μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και η επιδερμίδα τους είναι θαμπή.


https://www.instagram.com/p/B6Q_yQzlhqX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως λοιπόν αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο wmagazine.com η Kate Moss για να τονώσει την επιδερμίδα της το πρωί, γεμίζει το νιπτήρα με παγάκια και αγγούρι και βουτάει το πρόσωπό της για μερικά λεπτά. Με αυτό τον τρόπο νιώθει πλήρως αναζωογονημένη.

Παράλληλα, τουλάχιστον τρεις φορές το χρόνο για μια εβδομάδα, κάνει αποτοξίνωση με χυμούς. « Μου αρέσει. Αισθάνομαι καταπληκτικά. Και έχω τόση ενέργεια!» σχολίασε στην ίδια συνέντευξη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved