Ρέβη -Τότσικας: Πώς ευχήθηκαν στον γιο τους του γιόρταζε

Την ονομαστική του εορτή είχε χθες ο γιος του γνωστού ζευγαριού.

Ρέβη -Τότσικας: Πώς ευχήθηκαν στον γιο τους του γιόρταζε

Τους Αγίους Ταξιάρχες τίμησε χθες η Εκκλησία μας και μεταξύ αυτών που γιόρταζαν ήταν και o γιος της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα.

Ο μικρός βαφτίστηκε Μιχαήλ -Άγγελος και τον φωνάζουν Άγγελο ενώ διπλό όνομα έχει και η δίδυμη αδερφή του, Ειρήνη-Χρυσή, που την αποκαλούν Ειρήνη.

Οι πανευτυχείς γονείς ευχήθηκαν στο γιο τους, ο καθένας από τον προσωπικό λογαριασμό στο Ιnstagram , αναρτώντας μία φωτογραφία του 'Αγγελου που, όπως θα δείτε, έχει μεγαλώσει πολύ.

«Για πάντα ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΣ ! Χρονια πολλά Άγγελε Μιχαήλ ????#σεευχαριστουμε#fly» ευχήθηκε στον γιο της η Ρούλα Ρέβη επιλέγοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του, έχοντας γυρισμένη την πλάτη στο φακό και σφίγγοντας ψηλά τις γροθιές του.


https://www.instagram.com/p/CHUzRN-nZtI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αντίθετα, ο Αποστόλης Τότσικας επέλεξε μια φωτογραφία στην οποία ο Άγγελος ποζάρει δίπλα σε μια μελισσούλα που είναι ζωγραφισμένη στον τοίχο και μια επιγραφή που γράφει «να είσαι χαρούμενος». Η δική του πάντως ευχή ήταν απλή και περιεκτική « Χρόνια πολλά Άγγελε μου....... ???».


https://www.instagram.com/p/CHVCDPSMO1K/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η γέννηση των διδύμων

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας απέκτησαν τα δίδυμα τον Σεπτέμβριο του 2015. Γεννήθηκαν πρόωρα την 33η εβδομάδα της κύησης και έμειναν 30 μέρες στις θερμοκοιτίδες. Ο γιος τους είχε γεννηθεί 1 κιλό και 500 γραμμάρια και το κοριτσάκι τους 1 κιλό και 800 γραμμάρια. Η γνωστή φωτογράφος έχει μιλήσει για την δύσκολη εγκυμοσύνη της αλλά και για όσα ένιωσε μέχρι να πάρει τα μωρά της στο σπίτι. Γι΄αυτό και κάθε φορά που τιμάται η Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας δεν ξεχνά να στείλει το δικό της μήνυμα στήριξης και ενθάρρυνσης προς όλες τις μαμάδες που έχουν φέρει στον κόσμο το μωρό τους νωρίτερα.

Στη gallery που ακολουθεί δείτε φωτογραφίες των δίδυμων παιδιών τους που πλέον είναι πέντε ετών!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved