Όσα έκαναν οι διάσημοι Έλληνες γονείς το πρώτο Σαββατοκύριακο καραντίνας

Το δεύτερο lockdown είναι γεγονός και όλη η Ελλάδα βρίσκεται σε καραντίνα.

Όσα έκαναν οι διάσημοι Έλληνες γονείς το πρώτο Σαββατοκύριακο καραντίνας

Μαζί και οι διάσημες Ελληνίδες μαμάδες και οι διάσημοι μπαμπάδες που έσπευσαν να αναρτήσουν όλα όσα έκαναν με τα παιδιά τους μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Κάποιες μαγείρεψαν, όπως έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή που γιόρταζε κιόλας, κάποιοι στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, όπως η Δούκισσα Νομικού και η Σίσσυ Χρηστίδου, κάποιοι γιόρτασαν οικογενειακά την ημέρα των Αγίων Ταξιαρχών και κάποιοι έστειλαν μετακίνηση 6 και εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό μαζεύοντας λίγη βιταμίνη D.

Θα αρχίσουμε με την οικογένεια του Σάκη Ρουβά. Η Κάτια Ζυγούλη το πρωί του Σαββάτου, δημοσίευσε βίντεο από το σαλόνι του σπιτιού της. Εκεί βρισκόταν όλη η οικογένειά της και μας έδειχνε πώς περνούσαν την πρώτη μέρα καραντίνας. Όλοι μαζί ζωγράφιζαν και διασκέδαζαν. Παρέα και η μαμά Κάτια και ο μπαμπάς Σάκης.


https://www.instagram.com/p/CHSHr_jhb1o/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έφτιαξε μέσα στο Σαββατοκύριακο δύο κέικ καρότο και γιόρτασε την γιορτή της παρέα με τις κόρες της και τον γιο της, που μάλιστα της ετοίμασαν και μια υπέροχη κάρτα έκπληξη.

"Η σωστή η καραντίνα έχει εργατοώρες στην κουζίνα. ? Μέσα σε 24 ώρες κάνουμε το δεύτερο carrot cake. #stayhome #staysafe", σχολίασε η ίδια.


https://www.instagram.com/p/CHS8vuaFbT3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποιες άλλες μαμάδες όμως και ποιοι διάσημοι μπαμπάδες έκαναν αναρτήσεις; Τι έκαναν το πρώτο Σαββατοκύριακο καραντίνας; Δείτε τις αναρτήσεις τους παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved