Ελένη Χατζίδου: Η απίθανη selfie με την κόρη της και το αισιόδοξο μήνυμα

H νέα φωτογραφία της Ελένης Χατζίδου και της μικρής Μελίτας είναι άκρως απολαυστική.

Ελένη Χατζίδου: Η  απίθανη selfie με την κόρη της και το αισιόδοξο μήνυμα

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, από την αρχή της σχέσης τους ήταν ένα από τα πιο ερωτευμένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Καρπός του έρωτά τους, η κόρη τους Μελίτα, που δύο μήνες πριν έσβησε τα πρώτα της κεράκια.

Η Μελίτα Παύλου είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα μωράκια που έχουμε δει. Είναι μελαχρινή, με κοντές μπουκλίτσες, έξυπνο και παιχνιδιάρικο βλέμμα και όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο στον μπαμπά της.

Οι δύο γονείς ανεβάζουν συχνά φωτογραφίες της στα social media κι εμείς δε χορταίνουμε να τους βλέπουμε. Μία από τις τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε η τραγουδίστρια με την κόρη της είναι μία υπέροχη selfie.

Οι δύο τους κάνουν την ίδια γκριμάτσα και ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό και η Ελένη Χατζίδου επέλεξε αυτή τη φωτογραφία για να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας στου διαδικτυακούς της φίλους.

"Βγάζουμε τη γλώσσα σε όλες τις δυσκολίες κ δεν το βάζουμε ποτέ κάτω!? Ελπίζουμε να σας φτιάξουμε λίγο τη διάθεση μ αυτή τη φωτογραφία❤️✌?
#girlspower #cutebaby"

Δείτε την υπέροχη φωτογραφία στην gallery ου ακολουθεί μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της διάσημης μαμάς με την κόρη της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved