Γιάννης Βαρδής: Η νέα selfie με τον γιο του αποδεικνύει πόσο πολύ μοιάζουν

Μπαμπάς και γιος μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. 

Γιάννης Βαρδής: Η νέα selfie με τον γιο του αποδεικνύει πόσο πολύ μοιάζουν

Ο Αντώνης Βαρδής Junior γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου του 2019 και είναι το δεύτερο παιδί για τον Γιάννη Βαρδή και τη σύζυγό του, Νατάσα Σκαφίδα. Τα χαρμόσυνα νέα για τον ερχομό του νέου μέλους αποκάλυψε ο ίδιος ο τραγουδιστής με μία ανάρτηση στο Instagram. Ανήμερα της γέννησής του, ο διάσημος μπαμπάς ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου τότε γιου του και από κάτω σχολίασε:

"Παιδιά γεννήσαμε❤️ ήρθε στο κόσμο μας ο Αντώνης Βαρδής σήμερα ψυχοσάββατο. Μεγάλη χαρά και μεγάλη ευλογιά. Ευχαριστώ τόσο πολύ την σύζυγο μου που για δεύτερη φορά μου κάνει το μεγαλύτερο δώρο. Μπαμπά μου ό,τι δεν έζησες θα το ζεις μέσα από μένα γιατί κυλάς στο αίμα μου".

Έκτοτε, τόσο ο αγαπημένος τραγουδιστής όσο και η σύζυγός του, μοιράζονται αρκετά συχνά φωτογραφίες και βίντεο του μικρού Αντώνη στα social media τους και μας δείχνουν πόσο γρήγορα μεγαλώνει.

giannis vardis paidia 8

Το αγοράκι έχει κληρονομήσει τα μεγάλα γαλάζια μάτια του μπαμπά του και όχι μόνο. Όσο μεγαλώνει, η ομοιότητα με τον τραγουδιστή και γιο του αείμνηστου Αντώνη Βαρδή, είναι ολοένα πιο εμφανής και αυτό ήταν το πρώτο που σκεφτήκαμε όταν είδαμε τη νέα selfie του που ανέβασε ο Γιάννης Βαρδής στο Instagram του μερικές ημέρες πριν. Μπαμπάς και γιος πόζαραν στον φωτογραφικό φακό και μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

giannis vardis paidia 1

Εξίσου βέβαια του μοιάζει και η κόρη του, Κατερίνα. Το κοριτσάκι είναι πλέον τεσσάρων ετών και είναι τρισχαριτωμένη. Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media και είναι από τους γονείς που μοιράζονται τακτικά στιγμιότυπα με τα παιδιά τους χωρίς να κρύβουν τα προσωπάκια τους.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες των δύο γονιών με τα παιδιά τους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved