Ελιάνα Χρυσικοπούλου: 14 ημέρες καραντίνας με τα παιδιά

Πώς περνούν η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και οι κόρες της στην καραντίνα; 

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: 14 ημέρες καραντίνας με τα παιδιά

Την προηγούμενη Δευτέρα, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου αποκάλυψε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ότι διαγνώσθηκε θετική στο κορονοϊό.

Η δημοσιογράφος είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα λίγες ημέρες πριν και μόλις το έμαθε, μπήκε κατευθείαν σε προληπτική καραντίνα με τις κόρες της. Στις 26 Οκτωβρίου, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, εμφανίστηκε μέσω βιντεοκλήσης στη εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και αποκάλυψε ότι νοσεί με κορονοϊό, καθώς το τεστ που έκανε βγήκε θετικό. Οι κόρες της βγήκαν αρνητικές, είχαν όμως ήδη εκτεθεί στην ίδια και στον ιό για αυτό κι έμειναν μαζί της όλες τις μέρες.

Όσο για τα συμπτώματα, η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι είχε ολική απώλεια γεύσης και όσφρησης. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου κάνει συχνά Q&A στο Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές στιγμιότυπα από την καραντίνα της.

elianoula

Η διάσημη μαμά προσπάθησε να αντιμετωπίσει την όλη κατάσταση με ψυχραιμία και χιούμορ, ενώ λίγες μέρες πριν με μία σειρά φωτογραφιών, περιέγραψε τις 14 μέρες καραντίνας με τις κόρες της. Έπαιξαν με κούκλες, ζωγράφισαν, μετέτρεψαν το σπίτι σε παιδότοπο και πολλά πολλά ακόμα.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved