Αντετοκούνμπο: Η απίθανη οικογενειακή φωτογραφία στον Ισθμό της Κορίνθου

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην Ελλάδα και απολαμβάνει τις διακοπές με την σύντροφό του και τον γιο τους.

Αντετοκούνμπο: Η απίθανη οικογενειακή φωτογραφία στον Ισθμό της Κορίνθου

Ο δημοφιλής μπασκετμπολίστας κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Αμερική και επισκέφτηκε την Ελλάδα με την οικογένειά του.

Τις τελευταίες μέρες, ο διάσημος μπαμπάς ανεβάζει αρκετά συχνά φωτογραφίες στα social media και μας δείχνει όλα τα μέρη που έχουν επισκεφτεί: Αθήνα, Ναύπακτος, Κόρινθος.

Σε κάποιες από αυτές, ο MVP του ΝΒΑ ποζάρει μόνος του στον φωτογραφικό φακό, ενώ σε άλλες αγκαλιά με τον γιο και την σύντροφό του, Mariah.

giannis antetokoynmpo 3

O Liam Charles, είναι πλέον οκτώ μηνών και είναι ένας γλύκας. Η παραπάνω φωτογραφία μπαμπά και γιου με φόντο την Ακρόπολη, τραβήχτηκε την περασμένη εβδομάδα κι έκανε το γύρο των media. "Στόχος μου στη ζωή, είναι να σου δείξω τον κόσμο" ήταν το σχόλιό του και όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes "έπεσαν" βροχή.

Λίγες μέρες μετά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διέσχισε τον Iσθμό της Κορίνθου με την οικογένειά του και ανέβασε μία ακόμα υπέροχη φωτογραφία. Ο "Greek Freak", η σύζυγός του και ο μικρός Liam Charles ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό και πίσω τους φαίνεται ο φωτισμένος Iσθμός.

Δείτε τη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί, μαζί με όλες τις φωτογραφίες από το ταξίδι τους στην Ελλάδα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved