Αυτό το χαριτωμένο παιδάκι είναι πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός

Εσείς τον αναγνωρίζετε;

Αυτό το χαριτωμένο παιδάκι είναι πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός

Είναι γοητευτικός, επιτυχημένος και θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Τον έχουμε απολαύσει σε πολλές ελληνικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις και με τη γυναίκα του είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Καρποί του έρωτά τους, τα δύο του παιδιά, Σμαράγδα και Αλέξανδρος. Και οι δύο γονείς είναι ενεργοί στα social media, σπάνια όμως ανεβάζουν φωτογραφίες με τα παιδιά τους και όλα αυτά τα χρόνια φροντίζουν να κρατάνε την οικογένειά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι περισσότερες αναρτήσεις του ηθοποιού αφορούν τη δουλειά του, τοπία και στιγμιότυπα από ταξίδια και εξορμήσεις. Πρόσφατα όμως έκανε μία ανάρτηση που σίγουρα δεν περιμέναμε. Ο ηθοποιός ανέβασε μία παιδική του φωτογραφία τραβηγμένη 40 χρόνια πριν.

christosloulis 122737664 1554510821403741 3393236729607796849 n 1

Ο λόγος για τον Χρήστο Λούλη, τον γοητευτικό καλλιτέχνη που έχει πρωταγωνιστήσει και συμμετάσχει σε πολλές επιτυχημένες σειρές και θεατρικές παραστάσεις.

Τη φωτογραφία ανέβασε στο Instagram του ο ηθοποιός λίγες ημέρες πριν και όπως μπορείτε να δείτε, κάποια χαρακτηριστικά του έχουν μείνει αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου. Τα likes και τα σχόλια όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν βροχή.

Τις περισσότερες αναρτήσεις με τα παιδιά τους της κάνει η σύζυγός του, Έμιλυ Κολιανδρή που δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram μερικούς μήνες πριν. Δείτε κάποιες απο τις φωτογραφίες που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved