Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στο κλίμα της 28ης Οκτωβρίου με τα παιδιά της

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με αφορμή τη 28η Οκτωβρίου.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στο κλίμα της 28ης Οκτωβρίου με τα παιδιά της

Η φετινή Εθνική Επέτειος του ΟΧΙ είναι διαφορετική για όλους. Είναι λιγότερο "ηχηρή", λιγότερο εορταστική και όλα εκείνα που συνηθίζαμε να κάνουμε οι περισσότεροι την ημέρα αυτή με αφορμή τον κορονοϊο έχουν αλλάξει.

Πάνε οι παρελάσεις, το φαγητό με την οικογένεια, οι βόλτες στα Μουσεία. Φέτος γιορτάζουμε διαφορετικά αλλά σαν γονείς κάνουμε τα πάντα για περάσουμε με τα παιδιά μας μια όμορφη μέρα, δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις με όποιον τρόπο μπορούμε.

Το ίδιο φυσικά κάνει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Μπορεί να μην έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την παρέλαση με τα παιδιά της όμως κατάφερε να τα βάλει στο κλίμα και μάλιστα από νωρίς το βράδυ της Τρίτης 27 Οκτωβρίου.

Η κόρη της ετοίμασε μια γαλανόλευκη σημαία και η όμορφη παρουσιάστρια δημοσίευσε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντάς μας ότι έχουν μπει σε κλίμα εορταστικό.

stamatina tsimtsili 28h oktobriou 3

Ο χρόνος που αφιερώνει στα παιδιά της; Πολύτιμος

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανήκει στην κατηγορία των διάσημων μαμάδων που φροντίζει να τους δίνει όσα περισσότερα ερεθίσματα μπορεί. Θέλει και τα τρία της παιδιά, η Νάγια, η Μαίρη και ο Γιάννης να έχουν όμορφες αναμνήσεις από τα παιδικά τους χρόνια και να θυμούνται όμορφες στιγμές με την οικογένειά τους.

Κάθε χρόνο με αφορμή τις Εθνικές Επετείους, η Σταματίνα, μιλά στα παιδιά της για τη μέρα αυτή, ενώ δεν χάνει την ευκαιρία αν ο καιρός το επιτρέπει να κάνει μια βόλτα.

Φέτος σίγουρα θα είναι διαφορετικά για όλους, ακόμη και για την παρουσιάστρια του Happy Day.

Πού πηγαίνει βόλτες με τα παιδιά της

Σήμερα μπορεί η μέρα να μην έχει στο πρόγραμμα παρέλαση, βόλτα με φίλους, οικογενειακά τραπέζια, αλλά σίγουρα θα έχει κάποια βόλτα με τα παιδιά. Έστω και με μάσκα.

Η Σταματίνα δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από τις αναρτήσεις της έχει δείξει πού πηγαίνει βόλτες με τα παιδιά της.

Το πάρκο Σταύρος Νιάρχος, η Μαρίνα Φλοίσβου και φυσικά η γειτονιά της στην Αγία Παρασκευή, είναι από τα μέρη που μπορεί κανείς να βρει τη Σταματίνα να περνά χρόνο με τα παιδιά της.

Δείτε φωτογραφίες τους από τέτοιες στιγμές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved