Κατερίνα Παπουτσάκη: Παιχνίδια με τον γιο της στο πάτωμα του σπιτιού

Δείτε τη νέα φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός στο Instagram της. 

Κατερίνα Παπουτσάκη: Παιχνίδια με τον γιο της στο πάτωμα του σπιτιού

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι από τις ηθοποιούς που αναρτά αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Σε πολλά από αυτά πρωταγωνιστούν φυσικά τα δύο τις παιδιά, Μάξιμος και Κίμωνας.

Η διάσημη μαμά λατρεύει να περνάει χρόνο με τα παιδιά της και όταν δε βρίσκεται στα γυρίσματα κάποιας σειράς, ταινίας ή στις πρόβες θεατρικών παραστάσεων απολαμβάνει μαζί τους πολλές δραστηριότητες εντός κι εκτός σπιτιού.

Το διάστημα αυτό, το καθημερινό πρόγραμμα της ηθοποιού είναι αρκετά πιεσμένο καθώς πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» σε σκηνοθεσία της Όλγας Μαλέα και πρωταγωνιστές πολλούς γνωστούς ηθοποιούς μεταξύ των οποίων και η καλή της φίλη, Τζένη Θεωνά. Πάντα όμως, η διάσημη μαμά καταφέρνει να ξεκλέψει λίγο χρόνο για τα παιδιά της και να περάσουν όμορφες στιγμές μαζί.

Ένα τέτοιο στιγμιότυπο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές ημέρες πριν. Η Κατερίνα Παπουτσάκη παίζει με τον μικρό της γιο στο πάτωμα του σπιτιού της και μας δείχνει μερικά από τα αγαπημένα παιχνίδια του μικρού Κίμωνα.

Δείτε τη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί, μαζί με άλλες όμορες στιγμές της ηθοποιού με τα παιδιά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved