Νίκος Χαρδαλιάς: Η απίθανη φώτο με την κόρη του ανήμερα της γιορτής της

Η μικρή κόρη του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας έχει σήμερα τη γιορτή της - Δείτε την υπέροχη selfie τους

Νίκος Χαρδαλιάς: Η απίθανη φώτο με την κόρη του ανήμερα της γιορτής της

Τους τελευταίους μήνες, ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι πολύ δημοφιλές πρόσωπο που έχει μπει σε κάθε νοικοκυριό, καθώς είναι αυτός που μας κρατά ενήμερους για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας.

Εκ πρώτης όψεως είναι ένας σοβαρός πολιτικός, με πυγμή και αυστηρός όπου πρέπει. Ο Νίκος Χαρδαλιάς όμως, έχει και άλλη μία πλευρά, αυτήν του τρυφερού πατέρα που είναι γνωστή μόνο σε όσους τον γνωρίζουν ή απλώς τον ακολουθούν στα social media.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων έχει δύο κόρες, τη 19χρονη Ιωάννα, φοιτήτρια της Νομικής και την 8χρονη Δήμητρα που έχει αποκτήσει από τον δεύτερο γάμο του με τη Γιώτα Παναγιωτοπούλου.

Ο πολιτικός είναι ενεργός στα social media και σε ιδιαίτερες περιστάσεις δεν διστάζει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους και πιο προσωπικές φωτογραφίες με τα παιδιά και τη σύζυγό του.

Μία τέτοια περίσταση είναι και η σημερινή. Η μικρή κόρη του Νίκου Χαρδαλιά, Δήμητρα, έχει σήμερα την ονομαστική της γιορτή και ο μπαμπά της, της ευχήθηκε και διαδικτυακά με μία υπέροχη φωτογραφία τους.

"Όταν η καρδιά μας χτυπάει έξω από το σώμα μας... Χρόνια πολλά αστεράκι μου, χρόνια καλά Δημητρουλίνι μας! #lovemydaughters #nameday" ήταν το σχόλιό του.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί μπαμπά και κόρη να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό, μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες με τα παιδιά του που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς ο Υφυπουργός Πολιτική Προστασίας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved