Νόνη Δούνια: Βόλτα με την οικογένειά της - Η κόρη της έχει αλλάξει πολύ

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε.

Νόνη Δούνια: Βόλτα με την οικογένειά της - Η κόρη της έχει αλλάξει πολύ

Η Νόνη Δούνια, δεν έχει κρύψει ποτέ ότι η προτεραιότητα στη ζωή της ήταν και παραμένει η οικογένειά της.

Ακόμα και τώρα που ως βουλευτής της ΝΔ έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, έχει φτιάξει έτσι το πρόγραμμά της ώστε να έχει χρόνο για τα παιδιά της, τον Στάθη 15 χρονών και την Ρία, 14 ετών.

Όπως έχει πει σε συνεντεύξεις, είναι μια μαμά όπως οι περισσότερες μητέρες που τρέχουν να τα προλάβουν όλα. Ξυπνάει νωρίς το πρωί ώστε να πιει τον πρωινό καφέ με τον σύζυγό της, Κυριάκο Μουρατίδη και στη συνέχεια να χαιρετήσει τα παιδιά της πριν φύγουν για το σχολείο.


https://www.instagram.com/p/CBr1Wp7ntQA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ο άντρας μου με έχει δει σταδιακά να αλλάζω. Είμαστε 18 χρόνια μαζί. Τώρα έχω κολλήσει αυτόν νευρικότητα κι έχω κολλήσει εγώ τη δική του χαλαρότητα».
Και τόνισε για το μυστικό της ευτυχίας της στον γάμο της: «Αν αφήσεις τη σχέση, χάνεται. Πρέπει να κάνεις μικρά πράγματα που έκανες και στην αρχή και δεν πρέπει να σταματήσεις», είχε πει μιλώντας στην εκπομπή « Το Πρωινό».

Μετά την περιπέτεια υγείας που είχε, αναθεώρησε πολλά πράγματα στη ζωή της και δίνει πλέον βαρύτητα στα ουσιαστικά, προσπαθώντας τα υπόλοιπα να τα προσπερνά.

Η οικογένειά της είναι το στήριγμά της γι΄αυτό και θέλει να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν όλοι μαζί.

Το Σαββατοκύριακο λοιπόν, που είχε κακό καιρό, η Νόνη Δούνια με τον σύζυγο και τα παιδιά τους απόλαυσαν τη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας και στη συνέχεια πήγαν για φαγητό έχοντας θέα την Ακρόπολη.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram . Η κόρη της είναι σε πρώτο πλάνο και όπως θα διαπιστώσετε έχει κόψει τα μαλλιά της σε κοντό καρέ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved