Ποιο στοιχείο του ζωδίου σου ζηλεύουν οι άλλοι και θα ήθελαν να είχαν;

Τι είναι αξιοζήλευτο στο κάθε ζώδιο;

Ποιο στοιχείο του ζωδίου σου ζηλεύουν οι άλλοι και θα ήθελαν να είχαν;

Όλοι έχουμε τα δυνατά μας σημεία αλλά, πολλές φορές θα θέλαμε να είχαμε κάτι, που έχει ένας άλλος, όπως αυτοπεποίθηση, μαεστρία, υπομονή ή την άνεση της έκφρασης.

Διάβασε παρακάτω τι είναι αξιοζήλευτο στο κάθε ζώδιο και ενδεχομένως να ήθελες να έχεις κι εσύ...

ΚΡΙΟΣ

Ζηλεύουν την ικανότητά σου να μιλάς σε αγνώστους με τέτοια αμεσότητα, λες και τους ξέρεις χρόνια. Θα ήθελαν να είχαν την ενθουσιώδη συμπεριφορά σου, την ανάγκη σου να κάνεις συνεχώς κάτι διαφορετικό, κάτι πιο ενδιαφέρον για να μη βαριούνται. Μακάρι να ήταν τόσο ελεύθερα πνεύματα, όσο εσύ.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα ήθελαν να είχαν την ανοχή και την αντοχή σου, που μπορεί να σκάσει και γάιδαρο. Είσαι τόσο ανθεκτικός και πεισματάρης που ειλικρινά σε ζηλεύουν. Λατρεύουν επίσης που ξέρεις να απολαμβάνεις τις απλές χαρές τις ζωής και δεν περιμένεις το extreme για να νιώσεις όμορφα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λατρεύουν το ότι μπορείς να προσαρμόζεσαι σε οποιαδήποτε κατάσταση. Είσαι τόσο ευέλικτος που μπροστά σου οι άλλοι φαίνονται... καδρόνια. Οι περισσότεροι σε θεωρούν διπρόσωπο, όμως θα ήθελαν να είχαν έστω και λίγο την δική σου ευστροφία και να γυρίζουν υπέρ τους τα πράγματα.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved