Σκορπιέ, να τι πρέπει να κάνεις για να γίνεις κυρίαρχος της ζωής σου!

7 tips για να γίνει ευτυχισμένος 

Σκορπιέ, να τι πρέπει να κάνεις για να γίνεις κυρίαρχος της ζωής σου!

Σκορπιέ, θέλεις να γίνεις πραγματικά ευτυχισμένος και να κυριαρχήσεις στη ζωή σου; Τότε σου δίνουμε 7 Tips που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να τα καταφέρεις.

#1. Η καλύτερη εκδίκηση είναι στρέφεις τη δύναμή σου στην ευτυχία σου

«Με πείραξες; Ετοιμάσου να γνωρίσεις την κόλαση». Πόσες φορές το έχεις πει; Το μίσος όμως, όσο το νιώθεις, σε κρατά με μια νοητή αλυσίδα δεμένο με τον «εχθρό» σου. Και έτσι σου τρώει τα σωθικά, σε κατασπαράζει, σε αρρωσταίνει. Συγχώρεση δεν σημαίνει να ξεχάσεις και να ξαναδώσεις στον άλλο δεύτερη και τρίτη ευκαιρία. Ανόητος δεν είσαι! Είσαι όμως δυνατός! Μπορείς να βρεις τρόπο να πετάξεις το μίσος από μέσα σου! Και να αφήσεις πάλι τη δημιουργική σου δύναμη να αναδυθεί και να σε οδηγήσει στην θεραπεία και την ευτυχία. Η συγχώρεση, λοιπόν, είναι ένα δώρο που κάνεις στον εαυτό σου!

#2. Αποδέξου ότι η ζωή δεν θα γίνει πιο εύκολη

Η ζωή αυτή σου έχει δοθεί για να γίνεσαι συνεχώς πιο δυνατός! Είναι το πεπρωμένο σου! Το σενάριο λοιπόν να μην πονέσεις, να μην κλάψεις, να μην πληγωθείς και να μην βρεθείς μόνος σε δύσκολες στιγμές δεν παίζει! Είναι οι στιγμές αυτές που σε εκπαιδεύουν να γίνεις κομάντο της ζωής, να είσαι αγωνιστής παντός καιρού! Να πέφτεις επτά φορές και να σηκώνεσαι οχτώ.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved