Αυτό το χαριτωμένο μωρό είναι γιος Ελληνίδας παρουσιάστριας

«Ορκίζομαι, είσαι το πιο αστείο μωρό που ξέρω», σχολίασε στο ποστ η γνωστή μαμά.

Αυτό το χαριτωμένο μωρό είναι γιος Ελληνίδας παρουσιάστριας

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια και ηθοποιός λατρεύει τα social media και πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες με την οικογένειά της.

Στις περισσότερες αναρτήσεις πρωταγωνιστούν τα παιδιά της, ο Ανδρέας και ο Αλέξανδρος- Παναγιώτης. Είναι δύο χαριτωμένα αγόρια που έχουν όλη την προσοχή και τη φροντίδα της μαμάς τους.

Πρόσφατα δημοσίευσε μια φωτογραφία του μικρότερου γιου της, του Παναγιώτη- Αλέξανδρου, όταν ήταν μωρό. Κάνει μπάνιο, σουφρώνει τα χειλάκια του και έχει γύρω του φυσαλίδες. Είναι πραγματικά ένας γλύκας.

aloupi

Η επιθυμία να επιστρέψει στην Ελλάδα

Η Χριστίνα Αλούπη, που ζει μόνιμα στην Αμερική, αλλά την περίοδο αυτή είναι στη χώρα μας με τα παιδιά της, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day για την επιθυμία της να εγκατασταθεί μόνιμα με την οικογένειά της στην Ελλάδα. «Είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση γιατί θέλουμε να είμαστε μαζί ως οικογένεια. Για να είμαστε, όμως, μαζί ως οικογένεια πρέπει να επιστρέψουμε στην Αμερική, επειδή εκεί είναι η δουλειά του Κώστα. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα. Μου έχει στοιχίσει ψυχολογικά αυτή η αβεβαιότητα του αύριο» είπε χαρακτηριστικά.

Πριν λίγο καιρό η παρουσιάστρια είχε μια περιπέτεια με την υγεία της καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί.


https://www.instagram.com/p/CGRw9yIh_UX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Χριστίνα Αλούπη μέσα από πολλά stories στο instagram αποκάλυψε ότι έβγαλε μία ομφαλοκήλη την οποία αρχικά αγνόησε. Όλα πήγαν καλά και έχει επιστρέψει στο σπίτι της.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μερικές μόνο από τις όμορφες στιγμές που έχει μοιραστεί στα social media με την οικογένειά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved