Παιδιά διάσημων Ελλήνων που έχουν διαλέξει τη γάτα για κατοικίδιο (pics)

Γατούλες για κατοικίδια έχουν αυτοί οι διάσημοι γονείς.

Παιδιά διάσημων Ελλήνων που έχουν διαλέξει τη γάτα για κατοικίδιο (pics)

Η κατοχή ενός κατοικίδιου μπορεί να είναι μια εμπειρία για ένα παιδί. Ένα καλά επιλεγμένο κατοικίδιο μπορεί να φέρει χαρά, καθώς επίσης να αποτελέσει μια ευκαιρία για τα παιδιά να μάθουν πολύτιμα μαθήματα ζωής, καθώς φροντίζουν ένα ζωντανό πλάσμα.

Τα κατοικίδια ζώα μπορούν να διδάξουν στα παιδιά την ευθύνη και την αξιοπιστία τους με την καθοδήγηση των γονέων.

Αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι παρακάτω διάσημοι Έλληνες γονείς και γι' αυτό έχουν επιλέξει για κατοικίδιο μια γάτα. Δεν την επέλεξαν μόνο επειδή είναι γλυκιά, χαριτωμένη και χνουδωτή αλλά επειδή η συντροφιά της στα παιδιά κάνει καλό στην υγεία τους.

Όσοι δεν το γνωρίζετε οι γάτες ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών και αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι η κατοχή γάτας στο σπίτι κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους της ζωής ενός παιδιού μάλιστα μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του αριθμού των αναπνευστικών λοιμώξεων και του κρυολογήματος και στην προστασία από την ανάπτυξη αλλεργιών και άσθματος αργότερα στη ζωή του.

Αν λοιπόν θέλετε να αποκτήσετε μια γάτα και εσείς, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε το παράδειγμα των παρακάτω διάσημων μαμάδων και μπαμπάδων.

Αλήθεια γνωρίζατε ότι η Φαίη Σκορδά έχει αδυναμία στις γάτες; Η ίδια έχει πει μέσα από την εκπομπή της ότι οι γάτες της τη βοηθούν να διώχνει το άγχος, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες τους.


https://www.instagram.com/p/B_aCdiID_a6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποιοι άλλοι όμως έχουν γατούλες στο σπίτι και τα παιδιά τρελαίνονται να παίζουν μαζί τους; Δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved