Τάσος Ιορδανίδης: Δείτε πώς τον φωτογράφισε η κόρη του (pics)

Ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram.

Τάσος Ιορδανίδης: Δείτε πώς τον φωτογράφισε η κόρη του (pics)

O Τάσος Ιορδανίδης το τελευταίο διάστημα αναρτά πιο συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά του.

Η αλήθεια είναι τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του Θάλεια Ματίκα κάθε άλλο παρά επιδιώκουν τη δημοσιότητα.

Όλα αυτά τα χρόνια που είναι παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Δάνο και τη Νάγια, δεν έχουν απασχολήσει τα social media με την προσωπική τους παρά, παρά μόνο με τη δουλειά τους.

Ωστόσο, ανά διαστήματα αναρτούν ορισμένες φωτογραφίες των παιδιών τους. Αυτή τη φορά ο ηθοποιός δημοσίευσε μια δική του φωτογραφία δίνοντας τα credits στην κόρη του Νάγια.

iordanidis1

Οικογένεια και δουλειά

Τη Θάλεια Ματίκα τη βλέπουμε και φέτος στην τηλεοπτική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου « 8 Λέξεις» που προβάλλεται στον Σκάι ενώ ο Τάσος Ιορδανίδης πριν ξεσπάσει η πανδημία συμμετείχε σε δύο εξαιρετικές παραστάσεις, τον «Πατέρα» του Στρίνμπεργκ σε διασκευή και σκηνοθεσία του Βασίλη Μπισμπίκη, και τον μονόλογο «Ο Τζόνι πήρε το όπλο του» του Ντάλτον Τράμπο και σκηνοθεσία της Θάλειας Ματίκα.

Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί και η σχέση τους είναι δυνατή. Όπως έχει πει η Θάλεια Ματίκα σε συνέντευξή της στο Λοιπόν «φυσικά και τσακωνόμαστε, όπως όλα τα ζευγάρια, αλλά πάντα υπάρχει η σταθερά από πίσω, όσο και να τσακωθείς και να έχεις διαφωνίες, ο ένας είναι για τον άλλον για πάντα. Αυτό είναι κάτι που το έχουμε και οι δύο πάρα πολύ κι έντονα».

Ο Τάσος Ιορδανίδης από τη άλλη εκείνο που προσδοκά για τα παιδιά του είναι να αγαπάνε τους συνανθρώπους τους , να σέβονται και να έχουν ελεύθερο πνεύμα.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες με τα παιδιά τους που κατά καιρούς έχουν δημοσιεύσει οι ηθοποιοί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved