Kate Hudson: Μας ξεναγεί στην κουζίνα του σπιτιού της με guest τον γιο της

Είναι φωτεινή, άνετη και καλόγουστη.

Kate Hudson: Μας ξεναγεί στην κουζίνα του σπιτιού της με guest τον γιο της

Η Kate Hudson, είναι μητέρα τριών παιδιών, ηθοποιός και επιχειρηματίας.

Έγινε γνωστή το 2001 στην ταινία «Σχεδόν Διάσημοι», για την οποία κέρδισε Χρυσή Σφαίρα και ήταν υποψήφια για Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου. Στην συνέχεια πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Πώς να Χωρίσετε σε 10 Μέρες», «Η Έλεν Εκπαιδεύεται», «Το Αντικλείδι» και πολλές άλλες.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον διαλογισμό και με τη διατροφή. 'Εχει μάλιστα ιδρύσει και τη δική της εταιρεία fitness.


https://www.instagram.com/p/CEcETk6pvXD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως είχε δηλώσει το 2016 «ο διαλογισμός ήταν το πιο χρήσιμο πράγμα για μένα. Μπορείτε να νιώσετε την διαφορά όταν διαλογίζεστε τακτικά. Ξεκίνησα να κάνω υπερβατικό διαλογισμό πριν από ενάμισι χρόνο, οπότε διαλογίζομαι για 20 λεπτά κάθε πρωί και προσπαθώ να διαλογίζομαι για 20 λεπτά κάθε απόγευμα».

Η οικογένεια και τα παιδιά


https://www.instagram.com/p/CCqexHXJetj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η διάσημη ηθοποιός έζησε όμορφα παιδικά χρόνια κοντά στη μητέρα της Goldie Hawn και τον ηθοποιό Kurt Russell, ο οποίος αν και δεν είναι βιολογικός της πατέρας, η ίδια τον θεωρεί μπαμπά της.

Θέλει λοιπόν και τα δικά της παιδιά να έχουν όμορφες αναμνήσεις. Ο μεγάλος της γιος, Ryder Russell, γεννήθηκε το 2004 και το 2011 ήρθε στον κόσμο ο δεύτερος γιος της, Bingham “Bing” Hawn. Το 2018 γεννήθηκε η μικρή Rani Rose Hudson Fujikawa, καρπός του έρωτά της με τον σύντροφό της Danny Fujikawa και η ηθοποιός ξετρελάθηκε!

Η Kate Husdon είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και ανεβάζει φωτογραφίες αλλά και βίντεο από την καθημερινότητά της στο σπίτι με τα παιδιά.

Στις περισσότερες αναρτήσεις, είναι άβαφτη, χαλαρή και ευδιάθετη.Στο βίντεο που θα δείτε είναι στην κουζίνα του όμορφου σπιτιού της, κάνοντας μια μίνι ξενάγηση, ενώ δεν διστάζει να φωνάξει και τον μεγάλο της γιο, ο οποίος εμφανίζεται στην κάμερα και είναι ιδιαίτερα ντροπαλός.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved