Κατερίνα Παπουτσάκη: Αυτή η selfie με τον μικρό γιο της είναι μοναδική

Μαμά και γιος διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

 

Κατερίνα Παπουτσάκη: Αυτή η selfie με τον μικρό γιο της είναι μοναδική

Η Κατερίνα Παπουτσάκη αναρτά συχνά στα social media στιγμές με τα παιδιά της. Έτσι, μαθαίνουμε για την καθημερινότητά τους, τα παιχνίδια που τους αρέσουν και βλέπουμε πόσο αλλάζουν καθώς περνάει ο καιρός.

Η ηθοποιός που την περίοδο αυτή τη βλέπουμε στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» σε σκηνοθεσία της Όλγας Μαλέα, και πρωταγωνιστές μια πλειάδα γνωστών ηθοποιών, τρέχει να τα προλάβει όλα: επαγγελματικές υποχρεώσεις και παιδιά.

Όσο πιεσμένο κι αν είναι το πρόγραμμά της δεν παραλείπει τις βόλτες με τον Μάξιμο και τον Κίμωνα.

Και μπορεί ο μεγάλος γιος, λόγω σχολείου και εξωσχολικών δραστηριοτήτων να μην έχει πάντα πολύ ελεύθερο χρόνο, ο μικρός όμως, που θα γίνει δύο τον προσεχή Μάρτη, θέλει να παίζει και να βγαίνει έξω, όσο ο καιρός είναι καλός.

Και η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν του χαλάει χατίρι. Μάλιστα δείχνει να απολαμβάνει κι ίδια αυτές τις χαλαρές στιγμές με το Κιμωνάκι της.

Δημοσίευσε μάλιστα μια selfie μαζί του και δείχνει πραγματικά ευτυχισμένη και χαλαρή !

papoutsaki

Η μητρότητα και οι αλλαγές στη ζωή της

Μετά τη γέννηση των παιδιών της η ζωή της Κατερίνας Παπουτσάκη άλλαξε. Σε παλιότερη συνέντευξή της στο Λοιπόν είχε μιλήσει γι΄αυτή την αλλαγή: « Ουσιαστικά είναι μια ωριμότητα, μiα γείωση που συμβαίνει όταν γίνεις μάνα, φεύγει το κέντρο από τον εαυτό σου και τοποθετείται απέναντι σ΄αυτά. Το βρίσκω φοβερά ευτυχές κι αισθάνομαι εξαιρετικά τυχερή που μου έχει δοθεί η ευκαιρία να γίνω μαμά και μάλιστα για δεύτερη φορά. Λατρεύω τα παιδιά μου. Η μητρότητα φέρνει και τις φοβίες...».

Δείτε στη gallery που ακολουθεί όμορφες στιγμές της ηθοποιού με τα παιδιά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved