Σάββας Πούμπουρας: Δείτε που πήγε την κόρη του βόλτα και ξετρελάθηκε

Μια όμορφη βόλτα για να …ξεχαστεί.

Σάββας Πούμπουρας: Δείτε που πήγε την κόρη του βόλτα και ξετρελάθηκε

Η κόρη του Σάββα Πούμπουρα και της Αρετής Θεοχαρίδη, θα γίνει ενός έτους τον Δεκέμβρη.

Η Κύνθια έχει ξεκινήσει τις στερεές τροφές και βγάζει και δόντια. Όλοι οι γονείς θα θυμούνται πόσο δύσκολη είναι αυτή η περίοδος για όλους. Το μωρό γκρινιάζει, δεν θέλει να φάει, τρίβει με μανία τα χέρια του στο στόμα, δεν κοιμάται καλά.

Οι γονείς το μόνο ουσιαστικά που μπορούν να κάνουν είναι υπομονή ελπίζοντας να περάσει αυτό το στάδιο το γρηγορότερο.

Ο Σάββας Πούμπουρας λοιπόν θέλοντας να ξεχαστεί λίγο η κόρη του, την πήγε σε ζωολογικό πάρκο και δημοσίευσε αυτή την όμορφη φωτογραφία.


https://www.instagram.com/p/CGfkdEqAiDJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δόντια μωρού: δεν κοιμάσαι. Το ξέρεις. ?? Υπομονή!Όπως κ να σαι όμως, όταν βλέπει πρώτη φορά ζωάκια... ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ ΟΛΑ! » σχολίασε ο γνωστός παρουσιαστής .

Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα με τη νέα καθημερινότητα με την Κύνθια.

Όπως σας έχουμε γράψει κι άλλες φορές ότι είναι ένας μπαμπάς που ασχολείται ενεργά με τη φροντίδα της κόρης του, ενώ από τότε που ξεκίνησε τις στέρεες τροφές άρχισε και να της μαγειρεύει!

Πρώτα δόντια μωρού

Τα πρώτα παιδικά δόντάκια αρχίζουν να σχηματίζονται από την 6η με 8η εβδομάδα της κύησης και συνεχίζουν να εξελίσσονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Κατά τη στιγμή της γέννησης του παιδιού τα περισσότερα από τα νεογιλά δοντάκια του νεογέννητου είναι ήδη μερικώς σχηματισμένα μέσα στις γνάθους.

Πότε βγαίνουν τα νεογιλά δόντια του παιδιού;

Πάνω Νεογιλά Δόντια
Κεντρικοί Τομείς: 8 - 12 μηνών
Πλευρικοί Τομείς: 9 - 13 μηνών
Κυνόδοντες: 16 - 22 μηνών
Πρώτοι Γομφίοι: 13 - 19 μηνών
Δεύτεροι Γομφίοι: 25 - 33 μηνών

Συμπτώματα

Με εμφάνιση των πρώτων δοντιών το μωρό είναι πολύ πιθανόν να παρουσιάσει λίγο πυρετό ή διάρροια ή και τα δύο μαζί. Ωστόσο υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι γονείς αποδίδουν ακόμη και τον υψηλό πυρετό πολλές φορές, στα δόντια, κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει καθώς, η ανατολή των δοντιών δεν εμφανίζει υψηλό πυρετό. Αν για οποιοδήποτε λόγο λοιπόν παρατηρήσετε υψηλό πυρετό θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον παιδίατρό σας.

Εκτός από τον πυρετό και τη διάρροια ένα σύνηθες σύμπτωμα είναι η σιελόρροια.

O γνωστός παρουσιαστής βιώνει με την κόρη του αυτό το δύσκολο στάδιο των δοντιών. Και είναι δίπλα της, όπως πάντα. Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μερικές από τις όμορφες στιγμές με την Κύνθια που έχει μοιραστεί μαζί μας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved