Θανάσης Βισκαδουράκης: Δείτε πόσο μεγάλωσε ο γιος του

Πηγαίνει τον γιο του στο σχολείο και η γυναίκα του, τους απαθανατίζει.

Θανάσης Βισκαδουράκης: Δείτε πόσο μεγάλωσε ο γιος του

Μια πολύ όμορφη φωτογραφία δημοσίευσε στο Instagram η σύζυγος του Θανάση Βισκαδουράκη, Κατερίνα Γιώτη.

Μπαμπάς και γιος πιασμένοι από το χέρι, είναι καθοδόν για το σχολείο. Η μαμά από το μπαλκόνι τους συνοδεύει με το βλέμμα της μέχρι να χαθούν από το οπτικό της πεδίο.

«Είστε κι εσείς από αυτές που ξεροσταλιάζουν στο μπαλκόνι μέχρι να χαθούν από τα μάτια τους και ένα δάκρυ πέφτει;», αναρωτήθηκε η μαμά σε Insta Story.

viskadouraki

Η μεγάλη αδυναμία στον γιο του

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης έχει μεγάλη αδυναμία στο γιο του, Ιερώνυμο και φροντίζει τον περνά πολύ χρόνο μαζί του.

Ο ηθοποιός έχει δηλώσει σε συνέντευξή του πως δεν περίμενε φτάνοντας κοντά στα 50 του χρόνια να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.

Μιλάει πάντα με πολύ τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του αλλά και την πεθερά του, η οποία – όπως είχε εξομολογηθεί – τους μαγειρεύει σπιτικό φαγητό, που του είχε λείψει από την παιδική του ηλικία. «Ποτέ δεν είχα ένα ζεστό φαγητό, ένα μητρικό φαγητό από τα χέρια μίας μαμάς», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, συγκινώντας τους πάντες.

Ο γιος του που θα γίνει 4 ετών τον Δεκέμβριο είναι το σημαντικότερο πλάσμα στη ζωή του γι’αυτό και θέλει να είναι μαζί του απολαμβάνοντας όλα όσα κάνει μεγαλώνοντας.

Η γυναίκα του τους έχει απαθανατίσει πολλές φορές και έχει αναρτήσει φωτογραφίες τους στο Instagram. Δείτε μερικές από αυτές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved