Γιάννης Βαρδής: Ο γιος του περπάτησε - Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε

Με ένα υπέροχο βίντεο ο Γιάννης Βαρδής μας έδειξε τα πρώτα βήματα του γιου του!

Γιάννης Βαρδής: Ο γιος του περπάτησε - Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε

"Περπατήσαμε και είπαμε να κάνουμε ένα κολάζ με την μοναδική αυτή εμπειρία της Κατερινούλας αλλά και του Αντώνη. Κάθε μέρα ανακαλύπτουν τον κόσμο και εμείς θεατές στην δική τους παράσταση. Οι ομοιότητες των παιδιών θεωρώ πως είναι εμφανείς Γι' αυτό και το κολάζ. Μοιάζουν πολύ. ❤️❤️❤️❤️", σχολίασε δείχνοντάς μας τα παιδιά τους στα πρώτα τους βήματα.

Ο ίδιος θέλοντας να δείξει πόσο πολύ μοιάζει η πρώτη φορά της Κατερίνας με την πρώτη φορά του μικρού Αντώνη δημιούργησε αυτό το βίντεο contrast.



Ο Αντώνης ήρθε στον κόσμο στις 15 Ιουνίου 2019 και ημέρα Σάββατο. Τότε ο Γιάννης Βαρδής είχε σχολιάσει κάτω από την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μικρούλη: "Παιδιά γεννήσαμε❤️ ήρθε στο κόσμο μας ο Αντώνης Βαρδής σήμερα ψυχοσάββατο. Μεγάλη χαρά και μεγάλη ευλογιά. Ευχαριστώ τόσο πολύ την σύζυγο μου που για δεύτερη φορά μου κάνει το μεγαλύτερο δώρο. Μπαμπά μου ό,τι δεν έζησες θα το ζεις μέσα από μένα γιατί κυλάς στο αίμα μου".

Για να διευκρινίσουμε -καθώς πολλοί γονείς ίσως σκεφτούν ότι άργησε να περπατήσει μιας και τα παιδιά συνηθίζουν να περπατούν λίγο μετά τα πρώτα τους γενέθλια- ότι ο μικρός Αντώνης περπατούσε αλλά πάντα με τη βοήθεια των γονιών του που τον κρατούσαν από το χέρι.

mikros antonis vardis perpatise 8

Πλέον μπορεί να περπατά χωρίς τη βοήθεια κανενός και να αλωνίζει το σπίτι ανενόχλητος.

Τα πρώτα βήματα των παιδιών

Όπως όλα τα στάδια στην ανάπτυξη ενός μωρού, έτσι και τα πρώτα βήματα γίνονται όταν το παιδί είναι έτοιμο. Κάποια μωρά βιάζονται να περπατήσουν και κάποια άλλα όχι.

Τα πρώτα βήματα του μωρού είναι ένα σπουδαίο ορόσημο στη ζωή ενός παιδιού. Είναι η πρώτη φορά που κινείται μόνο του προς... την ανεξαρτησία και νιώθει πως ο κόσμος όλος του ανήκει!

Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση του μικρού Αντώνη Junior. Τη μια στιγμή γλιστρούσε στο πάτωμα ή κρατιόταν από τα τραπεζάκια και τους καναπέδες και την επόμενη με δειλά μικρά αλλά σταθερά βηματάκια έτρεξε προς την αγκαλιά των γονιών του και φυσικά της μεγάλης του αδερφής Κατερίνας.

Ο Αντώνης (όπως και η Κατερίνα) μονοπωλεί το ενδιαφέρον των γονιών του και γι' αυτό κανείς μπορεί να δει αρκετές φωτογραφίες του στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Εμείς σας δείχνουμε παρακάτω τις αγαπημένες μας:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved