Αλέξανδρος Ρουβάς: Έγινε 9 ετών - Δείτε την υπέροχη φώτο με τους γονείς του

Τη φωτογραφία ανέβασε μόλις η Κάτια Ζυγούλη στο Instagram της.

Αλέξανδρος Ρουβάς: Έγινε 9 ετών - Δείτε την υπέροχη φώτο με τους γονείς του

Ο Αλέξανδρος Ρουβάς έχει γενέθλια. Ο μεγάλος γιος του αγαπημένου τραγουδιστή και της Κάτιας Ζυγούλη γίνεται σήμερα εννέα ετών και η διάσημη μαμά ανέβασε την πιο απίθανη φωτογραφία.

"Το υπέροχο αγοράκι μας, αυτό το τόσο διαισθητικό και σοφό παιδάκι,σήμερα γίνεται 9 χρόνων. Εννέα χρόνια μου δίνει μαθήματα ευαισθησίας και τον θαυμάζω άπειρα.✨Χρόνια πολλά Αλέξανδρε μας!✨".

Στη φωτογραφία βλέπουμε την ίδια και τον Σάκη Ρουβά να δίνουν ένα φιλί γεμάτο αγάπη και τρυφερότητα στον εννιάχρονο γιο τους. Ο Αλέξανδρος έχει μεγαλώσει πλέον πολύ, είναι ένα πανέμορφο και χαριτωμένο αγόρι και κρίνοντας και από την τελευταία του φωτογραφία, μπορούμε να πούμε ότι έχει χαρακτηριστικά και από τους δύο γονείς του.

katiazygouli 121500174 372298120487227 8699238322823943423 n

Ο Αλέξανδρος είναι το τρίτο παιδί του αγαπημένου ζευγαριού και ουκ ολίγες φορές έχει πρωταγωνιστήσει στις αναρτήσεις της μητέρας του. Άλλωστε η Κάτια Ζυγούλη είναι από τις μαμάδες της ελληνικής showbiz που αρκετά συχνά μοιράζονται μαζί μας στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στο σπίτι και από τις δραστηριότητες που απολαμβάνουν με τα παιδιά.

Οι αναρτήσεις της είναι άκρως απολαυστικές και οι φωτογραφίες με τα παιδιά της, στις οποίες δεν κρύβει τα χαρακτηριστικά τους, πλάντα κλέβουν τις εντυπώσεις και συγκεντρώνουν πολλές χιλιάδες likes.

Δείτε κάποιες από αυτές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved