Παράνυμφος φωτογραφήθηκε με τα θήλαστρα στο πλευρό της νύφης (pics)

Όχι, η νύφη δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτό. Άφησε την παράνυμφό της να αντλήσει γάλα κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης.

Παράνυμφος φωτογραφήθηκε με τα θήλαστρα στο πλευρό της νύφης (pics)

Όσες μαμάδες δίνουν αποκλειστικά μητρικό γάλα στα παιδιά τους, ξέρουν από πρώτο χέρι ότι το πρόγραμμα άντλησης είναι σημαντικό. Έτσι όταν η Allison Hepler συμφώνησε να είναι η κολλητή της στο γάμο της καλύτερής της φίλης, Rachael Down στις 25 Οκτωβρίου 2019, ήξερε ότι θα χρειαζόταν κάποια στιγμή να χρησιμοποιήσει το θήλαστρό της.

Κάπως έτσι και όταν ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσει το θήλαστρο, της ζητήθηκε να φωτογραφηθεί παρέα με τη νύφη. Η ίδια δεν πτοήθηκε και ούτε αρνήθηκε. Έτσι η φωτογράφος Amber Fletcher απαθανάτισε τις υπέροχες φωτογραφίες με τον φακό της και οι απανταχού θηλάζουσες μαμάδες τη χειροκρότησαν.

"H Rachael ήταν πάντα αρκετά υποστηρικτική και ήξερε ότι την ημέρα του γάμου της -όπως και κάθε μέρα άλλωστε εκείνη την περίοδο- θα χρειαζόταν να αντλήσω γάλα περίπου τέσσερις φορές", ανέφερε η Allison στο Popsugar.com. "H μία άντληση ήταν λίγο πριν ετοιμαστούμε για τον γάμο και η άλλη αμέσως μετά το μυστήριο. Προσπαθούσα να αντλήσω γάλα τη στιγμή που η φωτογράφος φωτογράφιζε τον γαμπρό και τους φίλους του".

Η φωτογράφηση τελείωσε λίγο γρηγορότερα από το αναμενόμενο έτσι η Amber κάλεσε όλες τις παράνυμφους να ποζάρουν για τις φωτογραφίες. Η Allison χρειαζόταν ακόμη λίγο χρόνο για να τελειώσει την άντληση αλλά η φωτογράφος πλησίασε και τη ρώτησε αν θέλει να κρατήσει το θήλαστρο στο στήθος της για μερικές φωτογραφίες. "Σκέφτηκα ότι είναι τρελή αλλά μου αρέσουν οι αστείες φωτογραφίες. Της είπα ότι δεν με ενοχλεί από τη στιγμή που είμαι υπέρ του θηλασμού και μάλιστα του αποκλειστικού θηλασμού!".

Η Rachael και η Allison είναι φίλες για περίπου 15 χρόνια και η πρώτη έχει ήδη μια 5χρονη κόρη, έτσι δεν την ενοχλούσε καθόλου να έχει 1-2 φωτογραφίες με την παράνυμφό και το θήλαστρό της.

Δείτε στη gallery μερικές ακόμη γαμήλιες φωτογραφίες της Amber Fletcher που ξεχωρίσαμε μέσα από το προσωπικό της ιστολόγιο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved