Καλομοίρα: Δείτε ποια εξωσχολική δραστηριότητα ξεκίνησαν τα παιδιά της

Η περήφανη μαμά τα  απαθανάτισε επί το έργον. 

Καλομοίρα: Δείτε ποια εξωσχολική δραστηριότητα ξεκίνησαν τα παιδιά της

Η Καλομοίρα μπορεί να ζει στην Αμερική με την οικογένειά της όμως μέσα από τα social media μοιράζεται πολλές καθημερινές της στιγμές.

Έτσι, έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδιά της, πώς περνάει την ημέρα της, αλλά και να μαθαίνουμε για το νέο της χόμπι που είναι η μαγειρική.


https://www.instagram.com/p/CE2Yk76pDjs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επίσης, πολύ συχνά αναρτά φωτογραφίες από τα όμορφα μέρη που επισκέπτεται με τα δίδυμα και την κόρη της, είτε σε μονοήμερες εκδρομές είτε τα Σαββατοκύριακα.

Ο Δημήτρης, ο Νίκος και η μικρή Αναστασία, λατρεύουν τη θάλασσα και με την πρώτη ευκαιρία οι γονείς τους πηγαίνουν στη Φλόριντα απ’ όπου και η φωτογραφία.


https://www.instagram.com/p/CEZ9N_jJmcb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το πρόγραμμα της Καλομοίρας τώρα που τα παιδιά πηγαίνουν σχολείο είναι πιο φορτωμένο καθώς εκτός από τα διαβάσματα έχει και τις εξωσχολικές δραστηριότητες τους.

Μάλιστα σε Insta Story μας έδειξε τι μαθαίνουν τα παιδιά της αυτή την περίοδο. Όπως βλέπετε κι εσείς, ξεκίνησαν μαθήματα τένις.

kalomoira

Οφέλη τένις

Το τένις είναι ένα σπορ, που μαθαίνει στο παιδί να έχει αυτοέλεγχο και αυτοσυγκέντρωση. Μέσα από τα παιχνίδια και τις φυσικές ασκήσεις, αναπτύσσει δύναμη, ταχύτητα, ευλυγισία και αντοχή ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται η κινητική ανάπτυξη και ο σωστός νευρομυικός συντονισμός.
Το τένις μεταξύ άλλων μπορεί να διδάξει σε ένα παιδί υπευθυνότητα, κοινωνικότητα και δημιουργικότητα.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί πρόσφατες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Καλομοίρα με τα παιδιά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved