Λένα Παπαληγούρα: Τρυφερές στιγμές με τους γιους της (pics)

Ο καλύτερος ρόλος της ζωής της είναι μακράν αυτός της μητέρας.

Λένα Παπαληγούρα: Τρυφερές στιγμές με τους γιους της (pics)

Η Λένα Παπαληγούρα είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός με εξαιρετικές ερμηνείες στο ενεργητικό της.

Παράλληλα όμως είναι και μητέρα δύο αγοριών που απέκτησε με τον σύζυγό της αρχιτέκτονα, 'Ακη Πάντο.

Παντρεύτηκαν το Σεπτέμβριο του 2018 και δύο μήνες μετά γεννήθηκε ο πρώτος τους γιος ο Αναστάσης και το Μάιο του 2020 ήρθε στον κόσμο και ο δεύτερος γιος τους, ο Αντώνης.


https://www.instagram.com/p/CFtWkyHFm7d/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είναι μια υπέροχη τρέλα. Το μόνο πράγμα για το οποίο είμαι υπερήφανη στη ζωή μου είναι αυτά τα δύο παιδιά. Δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο, είναι ζωή» είχε πει η ηθοποιός στο Secret.

Θεωρείται από τις πιο διακριτικές παρουσίες του χώρου και δεν της αρέσει να προκαλεί ούτε να εκτίθεται χωρίς λόγο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μπορεί κανείς να δει αρκετές φωτογραφίες από θεατρικές παραστάσεις που έχει συμμετάσχει και από φωτογραφήσεις και πολύ λιγότερες με τα παιδιά της που τόσο υπεραγαπά.


https://www.instagram.com/p/CF10G34FbgY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είναι ο πιο σπουδαίος, ο πιο σημαντικός, ο πιο συγκλονιστικός ρόλος αυτός της μάνας και αισθάνομαι αληθινά ευτυχισμένη που με τον Άκη κάναμε δυο υπέροχους γιους, που ολοκλήρωσαν την ευτυχία μας. Είναι πολλές οι ευθύνες, αλλά είναι ότι πιο ακριβό μπορεί να συμβεί στη ζωή. Πρώτα ήρθε ο Αναστάσης μας και δυο μήνες πριν το άλλο αγόρι μας, το υπέροχο, ο Αντώνης. Δε χωράει σε λέξεις η ευτυχία που νιώθουμε με τον Άκη» ανέφερε σε συνέντευξή της στη Reallife, όταν ρωτήθηκε πόσο έχει αλλάξει η ζωή της με τον ερχομό των παιδιών.

Για όσους δεν τον γνωρίζουν η Λένα Παπαληγούρα είναι κόρη του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Αναστάσιου Παπαληγούρα και της Ζαϊρας Ράλλη-Παπαληγούρα, καθώς και εγγονή των πολιτικών Παναγή Παπαληγούρα και Γεωργίου Ράλλη.

Αποφάσισε να ακολουθήσει το δικό της δρόμο επιλέγοντας την υποκριτική και όπως έχει πει, δεν έχει μετανιώσει λεπτό γι΄αυτή τη απόφαση.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Λένα Παπαληγούρα με τους γιους της. Όπως θα διαπιστώσετε φροντίζει να μην δείχνει τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved