Πέννυ Μπαλτατζή: Ο γιος της έγινε ενός - Δείτε την τούρτα που του έφτιαξε

Ο μικρός Κάρολος έγινε ενός και η διάσημη μαμά του έφτιαξε μία σπιτική, baby-friendly τούρτα.

Πέννυ Μπαλτατζή: Ο γιος της έγινε ενός - Δείτε την τούρτα που του έφτιαξε

Η Πέννυ Μπαλτατζή είναι μία ταλαντούχα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, ένας φωτεινός άνθρωπος και τον τελευταίο χρόνο και μία πολύ γλυκιά μαμά.

Ο γιος της, Κάρολος γεννήθηκε ένα χρόνο πριν και ήρθε στη ζωή της ίδιας και του συζύγου της, μετά από τέσσερις άτυχες εγκυμοσύνες. Σε συνέντευξή της στην Φαίη Σκορδά, στην αρχή του έτους είχε δηλώσει:

"Είχα τέσσερις άτυχες εγκυμοσύνες. Το πρώτο ήταν κανονική γέννα με τεχνητούς πόνους για να αποβληθεί το έμβρυο. Ο οργανισμός δεν μπήκε στην διαδικασία τοκετού, δεν πρόλαβε. Ήταν ζωντανό το μωράκι και έπρεπε να το τελειώσουν, λόγω ανεπάρκειας πλακούντα. Δε θα έβγαινε υγιές αυτό το παιδάκι, αν θα έβγαινε. Το δεύτερο ήταν εξωμήτριο και τα άλλα δυο παλίνδρομες".

Λίγο μετά, έμεινε έγκυος στον Κάρολο. Το αγοράκι γεννήθηκε πρόωρα τον Οκτώβριο του 2019 και άλλαξε τη ζωή της γλυκιά τραγουδίστριας μία για πάντα.


https://www.instagram.com/p/CAAKON3FnWb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από τότε μέχρι και σήμερα, η Πέννυ Μπαλτατζή μοιράζεται αρκετά συχνά μαζί μας φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τον γιο της και όλες είναι άκρως απολαυστικές.

Χθες ο Κάρολος έγινε ενός και η διάσημη μαμά με τον σύζυγό της γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλιά του με ένα πάρτι στο σπίτι. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η τραγουδοποιός στην ανάρτησή της, η πρώτη τούρτα του μικρούλη ήταν σπιτική και baby friendly με μους κακάο και αβοκάντο.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Πέννυ Μπαλτατζή στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved